-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, 4 ocak da açtım sitemi ve o günden beri wordpress blog ile devam ediyorum.. İlk günlerde başvurduğum da kabul edilmemişti. Ancak sonra ümitsiz bir şekilde tekrar başvurdum, incelemeye alındı ve verdiği reklam kodlarını ekledim. Ertesi günü ise kabul edilmişti. Üstelik sitede 1-2 tane warez paylaşımı da vardı. Çok şaşırmıştım doğrusu :D şimdi warezleri kaldırdım tabii. Şimdi sormak istediğim ban yeme olasılığı nedir? Google hala üstümde deneme yapıyor olabilir mi? 1 gün içinde kabul edilmesi çok şaşırttı çünkü. Sitede hit yok gerçeği :D 2$ olmuş daha.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web isleri
-
-
Ad Soyad
İ** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle Hayırlı Olsun. İndexlenen sayfalarında warez varsa bitersin :) hele hele durmadan tık yaparsan (aynı ip) istersen alacagın 1000 $ olsun alamazsın . bu zamana kadar bir çok ödeme aldım . Fakat adsensenin şöyle bir özelliği var . Senin sabit ıp'in yokki seni çekemeyen biri durmadan tıklasın yine sen yanarsın . en son 97 $ vardı hesapta bu bahaneden dolayı ödeme alamadım . ayrıyaten 10 $ oldugunda Pin gelir doğrularsın hesabı. Banlanmayı sorarsın hmm % 40 lık masum payın var :) kolay gelsin.
WebMert
Backlink Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tıklar sahte olmadığı sürece korkma istediği kadar sayfa to yüksek olsun ;)
bekchur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Bugün adsense ne kadar popüler wmaracında böyle :)