-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müteahhit
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Sağlık sitem var. Bende sağlıktan gelmeyim. Her ne kadar uzun zamandır ayrı kalsam da bir çok konu hakkında bilgim var. Ancak tıkandığım nokta şu ne ile ilgili makale yazacağımı bulamıyorum. Yani bunu nasıl araştırabilirim. Hangi konular üzerinde yazmam gerekir? Bir yol gösterebilir misiniz ?
İyi forumlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Rakip sitelere girip araştırma yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
alanı açık bolca konu bulabileceğin bir kategori seçmişsin ve konu bulamaman çok ilginç. Sana tavsiyem şu tvyi aç bugün atıyorum kanal 7 de çıkan bi doktor var atıyorum bugün gelmiş diyor bel ağrısı yarın diyor kalp hastası diğer gün diyor işte romatizma ( tabi hastalıkları atıyorum çok farklı hastalıklarıda söyleyen var) bunları takip et, sonrası
Roycolt arkadaşın dediği gibi de rakip sitelerini takip et araştır. Ama kopya içerikten uzak dur, diğer önerim haber sitelerinin sağlık kısımlarına bak genellikle farklı farklı atıyorum dün domuz gribi bugün de atıyoprum xad2 virüsü çıktı tedavisi şöyle yada sağlık açısından şunlara dikkat etmelisiniz gibi tavsiyelerde de bulunabilirsin kardeşim.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ben aynı kategoride olan yabancı siteleri takip etmenizi öneririm oradan Türkçe hali bulunmayan içerikleri öğrenip yazarsanız daha iyi hit alırsınız