-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve kredi alıyorum. Bu kredi için verilen kart aynı zamanda kredi kartı. Ben bu genç kartın kredi kartının asgari ödemesini 1 ay geciktirdim. Sonraki ayın asgarisini de direk yatırdım. 1 ay asgarisini geciktirdiğim için harçlık avansınız geçici olarak kapatıldı mesajı geldi. Ben bu asgari ödemeyi yaptıktan sonra harçlık avansım tekrar ne zaman açılır? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yavuz
VENI. VIDI. VICI.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Digital Currency & Marketing
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ziraat bankası müşteri hizmetlerini ara önce , şubeye yönlendirmeleri büyük ihtimal olacaktır. Kartınızı harçlık avansa karşı kapatan genelde şube olmaktadır. Şubeye gidip gişeye izahat ederseniz onlarda size yardımcı olacaktır. Operasyon sorumluları hemen kredi kartı ile beraber harçlık avansıda açıyor. Benimde başıma gelmişti. Devlet kredi alırken , düzenli yatırmanı öneririm , yoksa her ay bu tarz şeyleri yaşayabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım hocam. Yarın şubeye gitsem gittiğim gün harçlık avansını açarlar mı peki? Normalde harçlık avansını nakite çevirip kredi kartı borcunu öyle ödüyordum çünkü. Bu ayı geçirebilmem için harçlık avansını açtırmam şart.
Yavuz
VENI. VIDI. VICI.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Digital Currency & Marketing
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kredi kartının bu ay ki taksidini ödediysen açarlar , ancak ödemediysen açacaklarını zannetmiyor ama yinede şube ile görüşmeni tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu ayki son ödeme tarihi ayın 9'uydu dün ödedim. Galiba kredi kartı ödendikten 1 gün sonra açılıyormuş. Bugün şubeye gidip konuşurum. Çok sağolun hocam bilgilendirdiğiniz teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Ö
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı olay basımada geldi hocam eger ödeme yapdıysanız 1 gün içinde acılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eyvallah hocam yeniden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aynisi benim de basima geldi bu sabah, gelismelerden haber ederseniz sevinirim. Az önce yatirdim borcumu acilir umarim.
Saygilar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam borcu yatırdıktan 1 gün sonra otomatik olarak açılıyor. Bu sabah mesaj geldi. Hiç şubeye filan gitmeme gerek kalmadı. Eğer sizinki açılmazsa şubeye gidersiniz açtırırsınız.