-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sitenizin ayna siteleri oluşturulmuş, veya oluşmuş. bu bir saldırı da olabilir. veya kendiliğinden olan internet üzerindeki çöp site veya ayna site mantığı ile çalışan kişilerce veya otomatik bir bot tarafından da yapılmış olabilir.
yapmanız gerekeni söyliyim hocam, google analitik e girin o linkleri tek tek filtreleyin. daha yanaşamazlar sitenize.
aynı zamanda bunlar sitenizi öldüren hareketler. sitenizi aşağıya çeken hareketler. ya düşmanınız var, yada internet ortamında siteniz ayna yapılmaya çalışılıyor olabilir. kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bu sitenin aynısından yaptırılacaktır! http://goo.gl/YiBrSn
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ehehehe sorma bende okuyunca bi garip oldum şimdi :D demekki o an ki ruh halim nasılsa öyle yazmışım.
ama geçmişte başıma geldiği için çat pat hatırlıyorum. birde bu resim çalan siteler varya ayna özellikli onlar aklıma geldi. bi beyin fırtınası yapayım dedim. ama son verdiğim bilgi google analitik filtreleme o doğru çünkü, ben bana zararlı siteleri tespit edip, oradan filtreliyorum.
çünkü 0 saniyeli girişler dahi siteyi aşağılara çekebiliyor. zaten niyeti iyi olan yönledirme veya direct ziyaret adreslerini ilk görüşte anlıyorsun. ama niyeti kötü olanlar anında şakkadan anlaşılıyor.
dikkat etmek lazım. :)
Bu sitenin aynısından yaptırılacaktır! http://goo.gl/YiBrSn
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir seo saldırısı olabilir, Sitenize gelip yorum atıp giderler :) Wordpress kullanıyorsanız akismet eklentisi işineze fazlasıyla yarayacaktır.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
blogger kullanıyorum.
takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Verdiğiniz url'ye girdiğiniz zaman sizin asıl blogunuza yönlendirir, yönlendirmese bile indexe kapalıdır. Blogger tarafından oluşturulur ve blog id'sini içerir. Adreste korkulacak bir şey yok. Gelen ziyaretçilerde de korkulacak bir şey yok. Bunlar aslında siteye girmiyorlar. Analytics tarafındaki bir açıktan faydalanarak istatistik manipüle ediyorlar. (Maksat kendi sitelerine ziyaretçi sağlamak.)
ingilizceogrenmeliyim.com