Hocam Bak üşenmeden yazıyorum,Asosyallik beyindedir evet bilgisayar başında oturduğun için Asosyal görünebilirsin fakat Bilgisayar başında http://www.mylanguageexchange.com/ ya da benzeri sitelerden Arkaşdaşlar ile dil öğrenebilir bu insanlarla konuşmanı artırarak ufkunu genişletebilirsin.
Bilgisayar başında da artık sıkılıyorsan (Bende de bazen oluyor) git adam gibi giyin kuşan lüks Galerileri gez arabaları alacakmış gibi takıl, istanbulda yaşıyorsun git emlakçılara evi alacakmış gibi gez plan yap vs . Muhtemelen herkes gülüyordur buna ama iyi gelecek tecrübe ile sabit.
Birileri ile gerçek hayatta bu şekilde bağlantı kur. Bağlantılar Bağlantıyı getirir.
O da olmadı hiç cebinde para yok. Bunu da yapamam diyorsan internetten az çok sağlıklı yaşamı araştır at kendini sahil kenarına koşuya çık. Açma germe hareketleri yap ve gerçekten yanlış yapanların yanına yaklaş ve doğrularını öğret. Yine birileri ile bağlantı kurmuş olursun.
Abi benim dışarı ile işim olmaz dersen beynine yatırım yap siteler aç milletin işine yarasın vs vs.
Arkadaş Gençlik tüketici olmuş kendini tüketmiş. Geçen sene 8 yaşında ki oğlum tablet dahil he rşeyin şarjı bitince baba canım sıkılıyor dediğinde beynim vuulmuşa döndüm.Sizler gençsiniz kanınız kaynıyor çıkın dışarı dünya ile tanışın.
Eğer azıcık paran varsa aylık 1500 TL gibi 2 ayda bir 3-4 günlüğüne vizesiz gidilen ülkelere git sokaklarda dolaş.
Yanımda olsa abi niyetine kulağını çekerdim ama değilsin duyamayayım bir daha “Hayattan Sıkıldım” deme hayat senden sıkılsın 24 saat yetmesin.
Bu arada canında çok sıkılıyorsa sitemde gönüllü editörlükte yapabilirsin eğer aklına takılan danışmak istediğin başka şeyler varsa her zaman yaz