dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar bir sorum var,ilk kez adhood işine giriyorum. Bilen biri yardımcı olan olursa sevinirim.Sorum şu:
adhood için başvurumu yaptım ,sitelerimi ekledim.Site onay bekliyor diye yazıyordu.2 sitemden birisi onaylanmış,birisi hala bekliyor görünüyor.
Reklam alanı oluşturdum,3 tane kod verdi,hangisini siteme eklersem ekleyeyim bir türlü görünmüyor reklam.
Neyi unuttum acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İş
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bir kaç kez yenileyin sayfayı gene görünmüyorsa eğer adsennse conver diye googlede aratıp reklam kodlarını convert edin öyle deneyin muhtemelen sorununuz çözulecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
sayfayı yenileyince oldu,ben bu adhoodu 3. reklam şirketi olarak siteme yerleştirdim,adsense ve adnow var zaten sitemde.Adhoodu da ekledim.Ödeme alt limiti ve ödeme zamanları nedir acaba
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
@NK1864 açıkçası adhoodu hiç kullanmadım ama adnow ve adsense kullanıyorum aktif olarak.Giren tekil ziyaretçiyi adnow ve adsense kendi kodları üzerinden sayıyorlar.Kendi kodlarının ne kadar görüntülendiğini ve o kodların bulunduğu reklam üzerindeki src koduyla yönlendirdikleri ref uygulamasından tıklanma sayısını sayıyorlar.muhtemelen adhoodda aynı sistemi kullanıyordur.