lostyazilim
tr.link

EmirMakina - Kurumsal Site Scripti , yararlanmanız için :)

13 Mesajlar 3.764 Okunma
acebozum
tr.link

omerkarahan omerkarahan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 45 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

mehmetdogan adlı üyeden alıntı

öncelikle teşekkürler. acaba alt kategori özelliği var mıdır ?

@mehmetdogan , hocam merhaba , kusura bakmayın ben forumlarda çok aktif olamıyorum , o yüzden geç cevapladım ; Sistemde kategori özelliği bulunmamaktadır , sayfalar başlı başınca bir kategoridir ve ürünler vs. gibi alt sayfalar bu kategorilerin ürünleridir ;

Anasayfa -> Hakkımızda
Anasayfa -> Ürünler
Anasayfa -> Ürünler -> X Makinası...
....
Tarzında zaten Hakkımızda , Ürünler gibi mevcut sayfalar kategori yapısındadır ve sonradan sisteme ekleme yapılmasını panele eklemedim :( + kodlamamın üzerinden biraz zaman geçmiş olmasına da dayalı olarak sistemi şu an bir bütün olarak düşünemiyorum :) ama siz illa kategori ekleyecem diyosanız o sayfaların birinin adına "Kategoriler" ismini verebilirsiniz , Bu Hakkımızda sayfası olabilir ki ben zaten hakkımızda sayfasının altına sayfa açabilmeyi panelde mümkün kıldım ;

Mysql Ad : "Hakkımızda" -> "Kategoriler"
Mysql slug "hakkimizda" -> "kategoriler"

ardından orda pagelerde bir status alanı olmalı bu status alanları ile zaten ayrı tablolar ile metalıyordum , sizde metalayarak örn ;

Kategoriler -> Sağlık -> Sağlık makinası tarzında sayfalar oluşturabilirsiniz , sistem bunu yapmaya müsait ama demem gibi ; sistemi tamamen kavrayacak bir PHP bilen kişi lazım ; "Bir sistemi yazmak , başkasının yazdığı sistemi anlamaktan daha kolaydır" ki birisi kodlarken "a" der birisi "b" , bu yüzden biraz zorlanabileceğinizi düşüyorum fakat sonradan yapılabilir.

Özet olarak : mevcut kategorileme sistemi yok :(

elektronikssl
webimgo

noonweb noonweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 117 / 28
  • Ticaret 4, (%100)
hocam elinize sağlık
omerkarahan

kişi bu mesajı beğendi.

“Lâ Galibe İllallah”

murators murators WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Deputy Manager of IT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Hocam öncelikle yapıp paylaşmanız çok hayırlı bir iş olmuş.

Script responsive midir bilmiyorum henüz kurmadım eğer öyle ise ilk müşterimde izninizle detaylı editleyip buradan son güncellediğim halini paylaşiacağım.

Saygılar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al