öncelikle teşekkürler. acaba alt kategori özelliği var mıdır ?
@mehmetdogan , hocam merhaba , kusura bakmayın ben forumlarda çok aktif olamıyorum , o yüzden geç cevapladım ; Sistemde kategori özelliği bulunmamaktadır , sayfalar başlı başınca bir kategoridir ve ürünler vs. gibi alt sayfalar bu kategorilerin ürünleridir ;
Anasayfa -> Hakkımızda
Anasayfa -> Ürünler
Anasayfa -> Ürünler -> X Makinası...
....
Tarzında zaten Hakkımızda , Ürünler gibi mevcut sayfalar kategori yapısındadır ve sonradan sisteme ekleme yapılmasını panele eklemedim :( + kodlamamın üzerinden biraz zaman geçmiş olmasına da dayalı olarak sistemi şu an bir bütün olarak düşünemiyorum :) ama siz illa kategori ekleyecem diyosanız o sayfaların birinin adına "Kategoriler" ismini verebilirsiniz , Bu Hakkımızda sayfası olabilir ki ben zaten hakkımızda sayfasının altına sayfa açabilmeyi panelde mümkün kıldım ;
Mysql Ad : "Hakkımızda" -> "Kategoriler"
Mysql slug "hakkimizda" -> "kategoriler"
ardından orda pagelerde bir status alanı olmalı bu status alanları ile zaten ayrı tablolar ile metalıyordum , sizde metalayarak örn ;
Kategoriler -> Sağlık -> Sağlık makinası tarzında sayfalar oluşturabilirsiniz , sistem bunu yapmaya müsait ama demem gibi ; sistemi tamamen kavrayacak bir PHP bilen kişi lazım ; "Bir sistemi yazmak , başkasının yazdığı sistemi anlamaktan daha kolaydır" ki birisi kodlarken "a" der birisi "b" , bu yüzden biraz zorlanabileceğinizi düşüyorum fakat sonradan yapılabilir.
Özet olarak : mevcut kategorileme sistemi yok :(