balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 senedir sektordeyim 4 site devrettim birisi script warez sitesiydi neyse iste hala para kazanamadim YouTube atildim 2 video hazirladim olmadi tik almadi 2000 tikta kaldi video neyse iste sektör önerileri varmi bilinçsiz girmek istemiyorum hicbir sektöre Bakiyorum siteye hit yok canim sikiliyor bende birakiyorum ilgilenmek icimnden gelmiyor bile dediğim gibi kisa surede biyerlere gelebilecegim sektör varmi YouTube bile atilmis insanim instagramda fake hesaplarla yükselip hesap sayisi işine bile girdim tam saticam gün banlandi hesaplar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam belkide yaptığınız işe doğru düzgün emek vermiyorsunuzdur baksanıza fake warez hep uğraşmışsınız. Bakın benim alt yapım yok ama ama teknoloji stesi açtım 1 yılı aşkın yayında ve sitem ülke genelinde 3k sırada hiç öyle hit çekme ne bileyim hileli şeyler yapmadan geldim ve küçükten de olsa bişeyler kazanıp yükseliyorum. Emek vermeden bir şey kazanamazsınız
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Meslek yazarsa madem makale yazın. Adsense'te ayda 100 TL kazanmak bile bazen zor ama ayda 100 tane makale yazsan o para çıkıyor.
Bir de her iş herkesin harcı diye birşey yok. Belki enerjini yanlış sektörde harcıyorsun. Herkesin herşeye yeteneği olacak diye de birşey yok. Başka alanlara yönel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
internetten para kazanma üzerine bir sitem var hocam, sizi tatmin eden şeyler olmasada ufak tefek kazandırır yani
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
sürekli günde siteme 2 konu ekleyerek şu an site 7 aylık
şuan ayda 300tl civarı kazandırıyor
ilk 2 ay site boştu
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam vücut geliştirme sitesi vardi hala var duruyor kenarda şuan 100 adet makale var içerisinde ama tik yok gelir yk adsense kayitli epostam silindi birsuru şeyler oldu belki kazandircakti ama simdi kazandrmiyor