Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Forum sektörü artık eskisi gibi değil. Forum projeniz var ise bence sektörü iyi seçmeniz gerekiyor ki isim yapabilsin ve en önemlisi patlaması büyük olsun. Zati, kullanılan bir çok forum mevcut ve bu forumlar içerisinde otoriter olanlarda bellidir. Bence normal bir WordPress veya Script satın alarak lisansınızı satıp güzel bir proje oluşturmak daha iyi olacaktır. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkür ederim yorumunuz için,şu an en popüler ve en stabil forum sistemi vbulletin millet harıl harıl 2.el vbulletin lisansı arıyor yeni versiyon 720 TL şu an satıp pişman olmakda var bilmiyoruz fakat pişman olursak tekrar yenisini almak gerçekden çok zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Pişman olmazsınız diye düşünüyorum. MyBB ücretsiz olmasına rağmen gayet güzel bir sistem aslında.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Decanus doğrudur mybb güzel kullanışlı bir sistem ama, tema kodlarında ufak bi hatada, temamen gidiyor, geri alman lazım her eklediğin en ufak kod dahilinde, vbulletinde o yok ;) bende vbulletinciyim. Ne diyim lisansım var satıcaktım satmamaya karar verdim ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
bilmiyorum bilmiyen aşina olmayan için zordur mybb ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI