lostyazilim
tr.link

Blogger .com.tr yönlendirme kodları.

3 Mesajlar 944 Okunma
lstbozum
tr.link

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Merhaba arkadaşlar, blogumun com.tr uzantısını iptal edip sadece blogspot.com olarak ayarlamak istediğimde iki farklı koda ulaştım.

Birincisi herkesin kullandığı;
<script> var blog = document.location.hostname; var slug = document.location.pathname; var ctld = blog.substr(blog.lastIndexOf(".")); if (ctld != ".com") { var ncr = "http://" + blog.substr(0, blog.indexOf(".")); ncr += ".blogspot.com/ncr" + slug; window.location.replace(ncr); } </script>

İkincisi ile, Blogger ülke yönlendirmesini iptal etme başlığıyla bulduğum bir kod;
<script> var str= window.location.href.toString(); if ((str.indexOf('.com/'))=='-1') { var str1=str.substring(str.lastIndexOf(".blogspot.")); if (str1.indexOf('/')=='-1') { var str2=str1; } else { var str2=str1.substring(0,str1.indexOf('/')+1); } window.location.href =window.location.href.toString().replace(str2,'.blogspot.com/ncr/'); } </script>

İkisi de birbirinden farklı ve ben hangisini kullanacağım konusunda kararsız kaldım. Bu konuda tecrübesi olanlar ve bu kodları deneyenler yorumlarını belirtirse sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
reklam

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı &amp; Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1903
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
Benim her zaman kullandığım kod şudur :

<script> var str= window.location.href.toString(); if ((str.indexOf('.com/'))=='-1') { var str1=str.substring(str.lastIndexOf(".blogspot.")); if (str1.indexOf('/')=='-1') { var str2=str1; } else { var str2=str1.substring(0,str1.indexOf('/')+1); } window.location.href =window.location.href.toString().replace(str2,'.blogspot.com/ncr/'); } </script>

seninkilerden farklı sanırım

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Evet hocam işte benim bulduğum kodlardan biri böyle. Hangisini kullanmalıyım onu öğrenmeye çalışıyorum. Siz hangi bloglarınızda bu kodu kullanıyorsunuz özel mesaj ile link gönderir misiniz.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al