-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkadaşlar daha önce admatic kaydım vardı ve sonradan kaldırdım şimdi deskfive reklamalarını koydum ilk gün güzeldi fakat sonradan çok aşırı düştü ve 622 gösterime 0.84 TL vermiş.
Sizce hangisi daha iyidir kullananlar kaç gösterime ne kadar verdiğini yazarsa bilgi sahibi oluruz
reptaym
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
admatic tavsiyemdir hocam 6 aydır kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tecnomedya admatic i bir kaç ay kullandım, aşırı felaket düşük oranları var. hele şu darbeden sonra hepten düştü, 600 gösterime 0 tl verdi. desk-five ile anlaşmalıydı zaten ikisi, sonra davalık oldular. deskfive kullan. pişman olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bugun admaticten gelen mail.
Değerli yayıncılarımız,
Admatic Medya A.Ş. Olarak 2 yıl önce başladığımız bu güzel yolda bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkürlerimizi ifade etmek isteriz.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için sürekli çalışıyoruz. Her zaman yeni ürünlerle sizlere katma değer sağlamaya çalışıyoruz.
Bugün sizlere iki ürünümüzü tanıtmak istiyorum.
Masthead (beta)
Image Plus (beta)
Masthead modelimiz 970*250 ölçülerine sahiptir, web sitenizin üst bölümüne eklemenizi tavsiye ediyoruz ve cpm rakamı olarak minimum 1 tl kazandırmayı garanti ediyoruz (beta dönemi boyunca bu rakamı 2 tl civarında tutmayı planlıyoruz) . Şuan doluluk oranları çok yüksek olmasa da günlük 1 defa gösterme vs gibi limitlemeleri olmadığı için özellikle sayfa gösterimi yüksek olan sitelere yüksek kazançlar sunabileceğimizi düşünüyoruz.
Varsayılan reklam kodu bölümünden reklamlarımız olmadığı zaman ne yapmamız gerektiğini tanımlayabilirsiniz. Reklamlarımız olmadığında sosyal sorumluluk reklamları yayınlayabiliriz, hiç bir şey yapmayıp alanı kapatabiliriz , veya sizin tanımlamayacağınız 970*250 reklamlarını çağırabiliriz.
ImagePlus reklam modelimiz editöryal resimlerin üzerinde yapmış olduğumuz rich media reklam çalışmalarından oluşmaktadır. Reklamlarımız Web sitenizde minimum 500px genişliğinde olan resimler üzerinde , mobil sitenizde de minimum 300px üzerinde olan resimler üzerinde çalışmaktadır. Sağ üst köşede kapat butonu bulunmaktadır ve ziyaretçileriniz dilediği zaman reklamları kapatabilmektedir.
Olumsuz içeriklerde gösterim yapmadığımız bu modelimizde özellikle spor , kadın, finans ve niş kategorisi olan web sitelerine yüksek kazançlar sunabileceğimizi düşünüyoruz.
Image plus modelimizde Cpm rakamı olarak minimum 1 tl kazandırmayı garanti ediyoruz (beta dönemi boyunca bu rakamı 2 tl civarında tutmayı planlıyoruz).
Admatic Medya Ailesi olarak Iyi çalışmalar ve bol kazançlar dileriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bana pek inandırıcı gelmediği için hiç işlem yapmadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-