-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Komedi gerçekten ya aralıksız güldüm :D
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Lanetli konu olur mu hiç hocam 3 üyelikte ona ait belli ki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Şüpheli profil bilgileri diyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hehehehe açık ceza evi gibi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu duruma bende çok üzüldüm.Sonra banlanan kisilerin evine gidip taziyelerimi ilettim.Onlarda teşekkür ettiler.
Sonra markete gittim ağlayarak ve marketçi dedi oglum bu halin ne? Oda konuyu bilmediği halde üzüntüden öldü.Sonra bende cenazesine gittim.Sonra ağlayarak yürürken Obamayla yanlisikla çarpıştım yolda.Obama beni görünce evladım neden ağlıyorsun , gel bir soluklan dedi ve beni beyaz saraya götürdü.Ortam çay muhabbet felan derken keyfim biraz yerine geldi.Sonra obamanin kızı iceri girdi ve ilk görüste aşık oldum.Obamaya dedim ben kızınla evlenmek istiyorum.Oda dedi tabi evladım dedi.Kıza evlenme teklifi ettim kabul etti ve keyfim hepten yerine geldi.Neyse aradan 5 ay gecti ve beyaz sarayda korumaları trollerken çok sıkıldım bende devlet sırlarını yürütüp bi bakayim dedim.Ama devlet sirlarinin oldugu odanin kapisinda 150 koruma vardı.Silah odasından bi bomba aldım ve "Fire İn The Hole!" Diyip fırlattım korumalar havaya uctu.kapiyi actim devlet sirlarini aldim ama alarm calmaya basladi.Obama ve korumaları geldi . obama bana bakarak damadımdan bunu beklemezdim dedi.Bende üzgünüm diyip kaçıs kapsülüne koştum ve beyaz saraydan kaçtım.Kapsülde wifi var şuanda oradan yazıyorum ama kapsül beni nereye göturur bilmiyorum umarim güvende olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.