lostyazilim

Film sitesi için domainim nasıl?

4 Mesajlar 577 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
Merhaba arkadaşlar 8 ay önce girişmiştim film sitesi işine özel nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım o ara markalaşma amacı vardı domainim sinemaga.com du fakat karar değişikliği sonucu fullhdfilmsepeti.com adıyla devam ediyorum sizce geleceği nasıl bu domainin aslında 2 domain hakkında yorumlarınızı almak istiyorum ve vericeğiniz her tavsiyeye açığım.

wmaraci
reklam

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Kardeşim bende film sitesi üzerine gidiyorum öncelikle domainde şunları bilmen gerek içlerinde xxxfilmizle gibi kelimeler kullanmayacaksan eğer marka yapacaksan kesinlikle sağlam bir seo yapman gerek sitene. Yoksa film izle kelimesinde çıkmak için çok çaba harcarsın benden öneri sana deneyerek bilirsin

ErdemD ErdemD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
İkinci alan adında keywordlerin daha çok olmasından dolayı seo ya olumlu etkisi olabilir fakat Alan adının kısa ve akılda kalıcı olması kullanıcıların tekrar gelmesi açısından önemlidir.Kısa olanı seçmenizi tavsiye ederim.

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
yorumlarınız için teşekkürler hasaaab hocamın dediği gibi sinemaga domaini markalaşma hedefiyle yola çıklan bi domaindi ama markalaşma çok zahmet istiyor maddi manevi ben öyle düşünüyorum ErdemD yorumunuz için teşekkürler hocam fullhdfilmsepeti.com akılda kalıcı değil mi sizce ben o amaçla yola çıkmıştım :(

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al