-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar resimlerin özgün olması için resimlere otomatik olarak logo eklemek bazen şart oluyor. Ben bunu manuel yapıyorum. Wordpress'de bazen görüyorum bu tür yenilikler. Resimlere otomatik olarak logo ekleyen bir eklenti, kod birşey varmı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar wordpress watermark plugin diye aratınca cıkıyor ama bence eklenti yerine pc programı ile daha iyi olur benim kullandığım FastStone Photo Resizer programı var istediğiniz kadar resime logo ekleyebiliyoruz ve resimi boyutlandırabiliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
esedullah hocam şimdi programı indirip kurun
Ben şu şekilde yapıyorum orijinal resimler için klasör açıp resimleri oraya atıyorum ardından logo eklenenler için ise ayrı klasör açıp oraya atıyorum resimler sonra lazım oldumu orijinal resimleri kullanıyorum.Neyse resimde gördüğün gibi solda orijinal resimleri sağ tarafa aktarıyorum ardından "Outpul Folder" dan resimleri hangi klasöre çevirmesini seçiyorum ardından advaced optionsa girip
"Resize" kısmından resmin boyutunu ayarlayıp ardından "Watermark" kısmından ise logoyu seçip ok diyoruz ardından convertliyoruz.Hepsi bukadar takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.