Youtube bir internet sitesinin çok ötesinde popülerliği ve kullanımı gün geçtikçe akıl almaz boyutlara ulaşan televizyon'dan çok daha fazla izlenen ve takip edilen bir medya.


Türkiye'de çok geçmeden youtube kanalları aylık ortalama 10.000 ile 40.000 TL arasında özgün videolardan para kazanabilmektedir. Fakat bu sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Ekip olarak çok fazla emek sarfedilmekte ve ilk başlayanlar hemen kazananamaktadır. Özellikle rekabetin gün geçtikçe arttığı bu dönemde yeni başlayanlarn işleri daha da zorlaşmaktadır.

Youtube ' sadece özgün video üreten partnerlerine kalıcı olarak kazanç imkanı sağlamaktadır. Bunun dışında youtube'in gelirlerinin %70 ini sağlayan SPAM videolar kazanç sağlamaktadır. Spam kanalların ortalama kazanç ömürleri içeriklerine göre değişmekte olup 3 ay ile 1-2 yıl arasındadır. Bu süre zarfında ayda 10.000 lerce tl kazanabilmekte mümkündür. Youtube her ne kadar spam videoları istemediğini söylese de gelirlerinin büyük kısmını da spam videolar oluşturmaktadır. Geçici olarak ilginç videolar bulmak yüklemek bile bir kaç videodan binlerce tl kazanç sağlayabilmektedir. Ancak yine rekabetin çok yoğun olduğu spam videoların da belli bir tekniği bulunmakta çok fazla izlenmenin ve daha kolay otomatik kazanmanın tekniklerini bilmek çok daha kısa sürede büyük kazançları sağlayabilemekedir. Eğer sen de yorulmadan teknik çalışarak ciddi kazanç sağlamak istiyorsan çok doğru bir setle ve emekle şuan karşı karşıyasın. Binlerce tl'yi setimizde gösterdiğimiz teknikleri birebir uygulayarak sende kazanabileceksin. Youtube dünya geneli ingilizce içeriklere çok daha fazla ödeme yapmakta. Oysa bilinen birşey var ki Türkçe içerikli reklamlara daha az ödeme yapmaktadır. O nedenle ingilizce bil yada bilme teknik çalışmayla sıfırdan ingilizce videoların nasıl kolayca üretebileceğini görecek ve aynen uygulayarak sen de kazanabileceksin.


Eğer hemen şimdi eğitim setimizi alıp başlarsan istediğin para kazanma seviyesine gelene kadar 7/24 mail desteğin ve gerektiğinde telefonda destek alabileceğin özel telefon numarasına sahip olacaksın. Böylece olmuyor ben yapamadım bırakıyorum deme durumun olmayacak ve kendi kendine para kazanmaya başlayabileceksin.

Seviyeyi tamamladıktan sonra dilersen özgün video üretimi konusunda birlikte çalışmaktan büyük keyif duyacağım.

İstekli olanlara faydalı olması dileğiyle..

İletişim:
forum içi pm veya
ozeltanitim.com@gmail.com