-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba internette araştırmadığım yer kalmadı post admin-ajax.php dosyası cpu ve ram e çok yükleniyor mysql duruyor sitenin veritabanına ulaşılamıyor ram ve cpu kullanımı %100 oluyor. gtmetrix den bakıyorum oda post admin ajax php dosyasını geç yüklendiğini gösteriyor tema değiştim sorun düzelmedi ne yapmalıyız. Heartbeat eklentisini kurdum allow only post edit pages ve 60 seconds seçtim oda olmadı yardımlarınızı rica ediyorum bu sorun bizi baya zora sokuyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Heartbeat api denen sitem yol açıyor admin sayfasını browserda sürekli açık bırakıyorsanız bu api sürekli çalışıyor ve sistemi yoruyor. İşiniz bittiğinde admin bölümünü kapatmalısınız.
Woocommerce gibi bir eklenti kullanıyosanız admin kapalı olsa da aynı sistem çalışacağı için sürekli sorun yaşarsınız.
Bu konu beni de çok sinir etmişti o zamandan beri wordpress kullanmıyorum. Wordpress'i sadece blog olarak kullanmak lazım eklentilerle amacı dışında kullanırsanız böyle sorunlara yol açıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
admin paneli kapalıykende oluyor ancak site hit almıcak hocam hit alınca patlıyor
Ek Olarak: Şu kod var işe yarıyor fakat bunu ekleyincede wp bileşenler eklentilerde sorun oluyor
Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from x.x.x.x
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha öncede denedim şuanda denedim senin için bütün eklentiler devre dışı şuan ama gene cpu yükleniyorlar woocommerce yok temada