-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
vBulletin ve Wordpress sisteminde çok yavaşlama gördüm , genelde tema (css) den dolayı olur. Görselleri yavaş yükler. Ancak sadece görsellere aldanmayın o sayfa linkleri yazıları hepsini karşıdan yüklediği için artık ona bağlı olarak yavaşlar. Bendede aynı sorun vardı Host paketini büyüttüm sorun ortadan kalkttı. Ancak hitler arttıkça tekrar yavaşlamaya başladı artık anlam veremiyorum bende..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
google page speed kullanarak hızını ölçtür ve solda sana tavsiyeler veriyor google hataları gösteriyor ve hızlanman için öneriler bulunuyor denemeni tavsiye ederim.
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bendede aynı böyleydi eski yedeğimi yükledim ve hostumu değiştirmiştim şuan hiçbir sorunum yok
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ilk siteyi kurduğumda vbulletin di yavaşlama mevcuttu araştırdım cpu yok yer dediler bende geçici olarak mybb kurdum ama mybb de ise seo bakımından bir yerde sabit kaldım ilerleyemedim ayrıca aynı sorun mybb'de de yaşadım. Tekrar vbulletine döndüm yine yavaşlama mevcuttu araştırmalar sonucunda kesin olarak hosting firmamda sorun olduğu kanaatine vardım.