-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar Arkadaşlar, Yıllardır Prestashop Kullanan Birisi Olarak Neden "Almayın, Kullanmayın" Diyorsunuz Pek Bir Anlam Veremedim (Hoş Satın Alınabilecek Birşey Değil Çünkü Ücretsiz) Her Neyse Prestashop Gerçekten Çok Güzel Bir Sistem Türkiye'de Çok Yaygın Değil Sadece, İşin Kolayına Kaçan Yazılımcılarımız Opencart Kurmayı Tercih Ediyorlar Çünkü 10 larca 100 lerce Warez'e Düşmüş Eklenti Modül Mevcut. Prestashop Her Zaman Favorimdir ve Öyle'de Kalacaktır. :)
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bana göre halen aynı bir sistem. Değişiklik yok. 2 hafta da 3 opencart yaptırıp prestashop a dönen müşterilerim bulunmakta. Sizce neden dönüş yapıyor. Siz biliyorsunuz herşeyi yapıyorsunuz. Bilmeyenler ne yapacak sürekli destek mi isteyecek. Kendileri de öğrenmesi gerekli. O yüzden bu konuda geliştirme yönünden prestashop opencart ı sollar geçer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
musterilerinizin tercihlerini bilemem tabiki onların kanaatidir. ama opencart yaptığım müşterilerimin çoğu memnundur ve sorunsuz şekilde kullanmaktadırlar.. problem kuran kişide olmasın ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Opencart üzerine onlarca destek forumu var ve hiç bilmeyen bile az çok modül kurulumu hata giderme işkemlerini yapabilir.Sırf satış yapmak için presta shop önerip opencartı kötülemek yakışı kalmaz. myiso siz bilmeyeli opencart çok gelişti.Sizin yaptığınız işleride bilirim konuşturma beni.