[COLOR="Blue"]Elektronik ürünlerin hepsinde kullanılılan bir üründür. Simgesi ( Ω ) değeri Ohm Olarak Gösterilir , Renk Kodlarını hesaplamak biraz zordur Oyüzden[COLOR="Red"] Tübitak projesi vardır . Banner Arama Gibi Derdiniz Yok Simgesini Kullanabilirsiniz :) . Ayrıca erkek isimidir . Bu özellikler de bu domaini çifte Jenerik Yapıyor. Com Com.tr Net Uzantıları Dolu Net Uzantısında Elektronik Ürün Satışı Yapan Bilindik Bir Firma Vardır. Ben Alırken Hobi Devre Amaçlı Blog Açmak için Düşünmüştüm. Alan Arkadaşa Şimdiden Hayırlı Olsun.
[/COLOR]
Ayrıca ; Dayanma, karşı koyma gücü, mukavemet Anlamına Gelir Blog'cu arkadaşlara Hatırlayım istedim:)
Jenerik Domain Nedir
Domain Adı : Direnc.Org
Bitiş Tarihi : 12.03.2017 - Kalan gün 363 gün
Oluşturulma Tarihi :13.03.2017
Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz
Kayıtlı olduğu firma : Guzel.net.tr
Başlangıç Fiyatı : 1 :tl
Minimum Artış : 5:tl
Hemen al : 250 :tl
Satış Süresi Bitiş Tarihi : Son teklif + 24 saat
Ödeme [COLOR="Blue"]Enpara , Yapıkredi Paypal Yanlızca +10 trade üstü . Teklif verenin alma zorunluğu vardır Aksi taktirde - trade hakkım saklıdır. Almıyacaksanız teklif Vermeyin lütfen .
satış multidir linkler eklenecek.
[/COLOR]
Teklif Verecek Arkadaşların Dikkatine ;
Domain Yeni Kayıt Edildiği için Google ban Kontrol'ünde "Sorguladığınız site banlı site banlı veya henüz yeni kayıt edilmiş görünmektedir." Yazar . Bu Yazı Tüm Yeni Alınan google'de İnfosu (Bilgi Uzun Şekli İle information) olmayan Domainler için Geçerlidir. Bunun gözükmemesi için info kaydının olması gerekir . bunun içinde sitenin Bir host aracılığı ile kullanımda olması gerekir. Lütfen Bu Konuda Bilgi Sahibi Değilseniz Teklif Vermeyin,AÇIKÇA İSTEMİYORUM.
Ayrıca Adsense Bakabilirsiniz.
Adsense Ban Kontrolü İçinhttp://analiz.***.net/google-adsense-ban-kontrolu/direnc.org
multi ***
[/COLOR]
multi 2