-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar programcılıgı bölümü okuyorum c#'ta bir proje yapılacak ama ben bunu yapıcak yeterli bilgiye sahip değilim ve yeterli zamanım da yok proje SQL veritabanı ile birlikte çalısıcak 3-4 tane tablo olucak veritabanı içerisinde. Proje kısmında ise müşteri bilgileri, stok girdi-çıktısı, satış işlemleri gibi şeyler yapıcak proje aslında bir gün içerisinde biticek bir proje ama dediğim gibi yeterli bilgiye sahip değilim bana bu konuda yardımcı olabilicek varmı? Aynı zamanda projenin bir kopyası .net te yapılacak ama şimdilik c# ta halletmem gerkeiyor önemli olan c#
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ücret karşılığında yardımcı olurum.
www.gokhanplt.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kusura bakmayın ama bir şey sorabilir miyim ?
Okulda tam olarak öğretmiyorlar mı acaba ? Yoksa size öğretilenden üst seviye birşey mi istiyorlar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Anlamadığınız bir şey var. Üniversiteler size bir bilgiyi vermek zorunda değildirler. Üniversiteler, size öğrenmeyi öğretmek zorundadırlar. (Ha bunu da yapmadıkları da bariz ama olsun.) Size düşen bu eğitimin hakkını vermek. Buradan yaptıracağınız projeyle alacağınız diploma ve sonrasında diploma sayesinde kazanacağınız para pek makbul olmayacaktır. Umarım yapacak zaman bulursunuz.
ingilizceogrenmeliyim.com
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bitirme projesi.. bilgin yok, zamanın da yok.. öyleyse bitirme sınıfta kal ve iyi öğren.
10 kişi bu mesajı beğendi.