lostyazilim
tr.link

Buzzy script kurulumu bilen

40 Mesajlar 14.630 Okunma
lstbozum
tr.link

yelkovan yelkovan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 65 / 65
  • Ticaret 14, (%100)

tzengin adlı üyeden alıntı

Almayın arkadaşlar berbat bir script... 2-3 aya pişman olursunuz.

Kesinlikle hak veriyorum üzülerek söylüyorum ısrarla Codeanyon'dan Türk bir arkadaştan almak istedim nedense ve sonu hüsranla bitti geri verdim, yorumlara dikkat ederseniz herkes güncelleme bekliyor.

Ek Olarak: @[sosyoblog](userid:59455) Hocam bir arkadaş yardımcı oluyormuş gerçi ama yinede belirtiyim daha önce kurdum, Orada dikkat edilmesi gereken 2 konu var 1.si PHP versiyonunu ve eklentilerini iyi seçmen ve bir sorgu dosyası var onu yapmazsan kurulum olmuyor bilginize...
berkaycatak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

berkaycatak berkaycatak Kendi Çapında Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1242
  • Beğeniler 1278 / 406
  • Ticaret 9, (%100)
Bende aynısını kullanıyorum. Kayıt olurken yönlendirme sorunu var. Editorluk verilmediği sürece siteye yönlenmiyor kullanıcı. Bunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? Nerdeyse 159'ye yakın üye kaybettim :(

Deucalion Deucalion ........ Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 17 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Kurulumu tamamladım Türkçeleştirme işlemini yapamıyorum . Temayı alacak arkadaşlar almasınlar . Onun yerine onedio konsept imagazine wordpress teması var. Neredeyse aynısı Temaya buradan bakabilirsiniz . Ayrıca ***'a özel %25 indirim kodu varmış . Kod : ***Y25
berkaycatak

kişi bu mesajı beğendi.

hakanuysll hakanuysll Keyifsiz.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek WM
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Sitede türkçeleştirme var fakat ilk açılış ingilizce yardımcı olabilecek varmı ?

wmaraci
wmaraci

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

hakanuysll adlı üyeden alıntı

Sitede türkçeleştirme var fakat ilk açılış ingilizce yardımcı olabilecek varmı ?

Admin panelinden dili tr_TR olarak değiştirdikten sonra app.php dosyasındaki locale kısmını tr olarak yaparsanız dil tamamen türkçe olacaktır.

Birsürü yazılıp çizilmiş, seo konusunda bir bilgim yok yalnız şukadarını söyleyebilirim ki wordpressin seosuna hiçbir script yetişemez.

İkinci olarak eklentilerin ücretli olması benimde rahatsız olduğum mevzulardan biri şuanki haliyle 99$ ücret ödedim scripte. 35$ değilde 59$ a satılıp çıkan herşeyin ücretsiz olması gerekirdi zaten prestijide sarsılmış durumda bu yüzden.

Bunların dışında söylenenlere katılmıyorum, scriptin hızında hiçbir problem yok kurulumunda da hiçbir sorun yok kendi beceriksizliklerini scriptin üzerine atanlar görüyorum. Adam oraya kurulum için döküman koymuş içerisinde anlatılmayan hiçbirşey yok lütuf edip okursanız kurulumuda yaparsınız her türlü sorunuza cevapta bulursunuz. Ha bulamadınız mı? Yazdığım maillere en geç 1 gün içerisinde cevap aldım. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
hakanuysll UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

berkaycatak adlı üyeden alıntı

Bende aynısını kullanıyorum. Kayıt olurken yönlendirme sorunu var. Editorluk verilmediği sürece siteye yönlenmiyor kullanıcı. Bunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? Nerdeyse 159'ye yakın üye kaybettim :(

PM gönderir misiniz bu söylediğiniz olayı anlamadım hocam? Nasıl hata var ve üye kaybettiniz acaba?

• Üyelik 10.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek WM
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Admin panelinden dili tr_TR olarak değiştirdikten sonra app.php dosyasındaki locale kısmını tr olarak yaparsanız dil tamamen türkçe olacaktır.

Birsürü yazılıp çizilmiş, seo konusunda bir bilgim yok yalnız şukadarını söyleyebilirim ki wordpressin seosuna hiçbir script yetişemez.

İkinci olarak eklentilerin ücretli olması benimde rahatsız olduğum mevzulardan biri şuanki haliyle 99$ ücret ödedim scripte. 35$ değilde 59$ a satılıp çıkan herşeyin ücretsiz olması gerekirdi zaten prestijide sarsılmış durumda bu yüzden.

Bunların dışında söylenenlere katılmıyorum, scriptin hızında hiçbir problem yok kurulumunda da hiçbir sorun yok kendi beceriksizliklerini scriptin üzerine atanlar görüyorum. Adam oraya kurulum için döküman koymuş içerisinde anlatılmayan hiçbirşey yok lütuf edip okursanız kurulumuda yaparsınız her türlü sorunuza cevapta bulursunuz. Ha bulamadınız mı? Yazdığım maillere en geç 1 gün içerisinde cevap aldım. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Çok teşekkür ederim. Evet söylediğiniz konularda haklısınız. Seo konusunda yetişemeyiz wordpress'e fakat sürekli sorun yaşadığım için wordpress'te bu sefer bununla başlamak istedim. Bakalım şimdilik sorun gözükmüyor.

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Ayrıca seo konusunda kötü diyen bir arkadaş var. Nesi kötü tam olarak seo incelemesi yaptınız mı acaba?

• Üyelik 10.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek WM
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar tekrardan..

Buzzy script'inde etiket olayı yok sanırım. Yani varsa da nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mı?

Bir sorum daha olacak, resimdeki alanı nasıl ekleyebilirim :confused:

Teşekkürler şimdiden..

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Bu script'i almıştım ama iade edeceğim envato'ya yazarak. Çünkü destek için on tane mail gönderiyorsunuz ancak yine de zorla kafalarına silah dayayarak cevaplatıyormuşuz gibi bir üslupla konuşuyor geliştiricileri.
Ayrıca yönlendirme hatası ve birkaç hatası daha var özellikle yorumlar kısmında.
Kaldı ki yorum ve iletişim bölümünü ücretle satıyorlar şaka gibi.
Aldıysanız iade etmenizi öneririm, almadıysanız hiç bulaşmayın.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al