-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
satıldı
Tema farkındalık yaratır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
20 tl
Hocam sorun olmazsa teklifimi geri çekiyorum. Ben guncelhaber diye gördüm. Ama sıkıntı olacaksa başka teklif veren olmazsa alırım sorun değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
10 tl teklifimi geri çekiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ademaydogan adlı üyeden alıntı
20 tl
Hocam sorun olmazsa teklifimi geri çekiyorum. Ben guncelhaber diye gördüm. Ama sıkıntı olacaksa başka teklif veren olmazsa alırım sorun değil.
5- Açık arttırma konularında son teklifi verip alan adını satın almayan kişilere satıcı eksi ticaret puanı uygulayabilir. Kişi bu huyuna devam ettiği taktirde ise forumdan uzaklaştırılacaktır.
Eğer 20 TL fazla teklif vermezse ihale siz kalıyor.
Ek Olarak:
5- Açık arttırma konularında son teklifi verip alan adını satın almayan kişilere satıcı eksi ticaret puanı uygulayabilir. Kişi bu huyuna devam ettiği taktirde ise forumdan uzaklaştırılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ademaydogan adlı üyeden alıntı
Hocam komedisin ya. Ben sanki forum kurallarını bilmiyomuşum gibi yazmışsın oraya. Ben satın almıyorum veya teklifimi geri çekiyorum demedim. Domaini yanlış gördüğüm için teklif yaptım ama sonra domainin yanlış olduğunu farkedip teklifimi geri çekmek için müsade istedim. Ama yine de olmazsa sorun değil alırım dedim. Harbiden komedisin. Sen bana iban yolla ben ücretini gönderim domain sende kalsın.
Selamlar Forum kurallarını hatırlatmak bilmiyorsunuz anlamına gelmez yanlış anlaşılmasın ödeme bilgileri gönderilmiştir sizde isimtescil kullanıcı adı veya mail ile dönüş yaparsanız aktarımı gerçekleştiririz ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**