-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar uzun süredir adsense almak için çaba sarfediyorum. Ya site politikası gereği kabul edilmiyor yada farklı sebebler ile.
Bende karar verdim bir blog sitesi kurmaya. Blog sitelerinin onayı daha kolay oluyormuş diye duydum ne derece doğru bilmiyorum.
Bu konu altında adsense olan arkadaşlar bizlere biraz bilgi vermesi için açmış bulunuyorum.
Bir blog örnek alalım
* Tür ne olmalı (İlgili alan)
* Tema çok önemli mi?
* Gizlilik politikası, hakkında gibi sayfaları olmalı mı?
* Başvuru ne kadar süre geçtikten sonra yapılmalı
* Google bizden ne istiyor kısacası
Bu başlık altında görüş ve önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum..
Konu yeri yalnış ise kusura bakmayın...
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ögrenciyim
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
tek yapman gereken özgün içerik 100 tane makale yaz yada yada yazıdr hemen onay alırsın ama kopya içerik olamyacak sitedende resim yada videoda dahildir bunları yaparsan bir sorun yasamazsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam adsensenin ne istediğini artık inan bizde bilmiyoruz ki alamıyoruz artık saçmalamaya başladılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
@tecnomedya hocama katılıyorum adsense gerçekten ne istediğini bilmiyor daha doğrusu hangi siteyi onaylayıp onaylamayacağı belli olmuyor örnek;X teknoloji sitem için aylarlarca uğtaştım haftada bir başvuru yapıyordum yok hep red en son sırf bu yüzden kapattım. Şimdiki siteme ise sitede 5 yada 6 özgün makale varken öylesine onaylamayacağını bile bile başvuru yaptım 1 hafta içerisinde adsense onaylandı artık arkadaşlarıma tarihe geçtim diyorum 2 haftalık site ve 5 makale ile
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ne istediğini bilmiyor değil adsense, önüne gelen site açıp hergün başvuru yaparsa olacağı bu, bence acele etmeyin biraz siteniz gelişsin alırsınız zaten gelişmemiş siteye adsense alınca bir kazancınız olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
adsensedeki saçmalık içerik yetersizliği geellikle.. birde sitenin adsenseye uyumlu olmaması zırvalığı falan. ya arkadaşım siteye gelen kullanıcı adsenseye uyumlu olsa da olmasada işine yarayacaksa eklma tıklar yada tıklamaz google ne karışırmış... iyice şey ettiler .... lütfen rica ediyorum artık adsense ve onay kelimelerini aynı konu ve cümle içerisinde kullanmayalım... çünkü bu iş benim iyice canımı sıkmaktan ziyade midemi bulandırıyor... ayardır onay almak için uğraşıp boş dönmek canımı sıkıyor.. neyse iyi geceler herkese...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde ne istedikleri belli olmuyor. Bazen hemen kabul ediyorlar, bazen de süründürüyorlar. Bence siteni geliştir. Sitende yararlı, faydalı ve özgün bilgiler yayınlamaya çalış.
Her Kategoriden Jenerik-Projelik-Yatırımlık-Keyword Domainler>>