Merhaba arkadaşlar,
Konuyu kısa olarak özetliyorum ve teklifleri bekliyorum.
Öncelikle cevap veremeyeceğim arkadaşlardan özür diliyorum...
Forumda beni tanıyanlar bilir, organizasyon işi ile uğraşıyorum ve şimdi ki planım ise ürünlerimi ve hizmetlerimi e ticaret mantığında bir siteye toplayıp o sitede insanların kendi siparişlerini ve hizmetlerini kendileri sağlamasını uygulatmak.
Opencart olayında biraz takıldığım noktalar var tabi ki ama onu da zamanla aşarım diye düşünüyorum, eğer C/P yapacak olan arkadaşın opencart bilgisi olursa çok iyi olur.
Bir tane ana site var, o siteden bizim yeni açacağımız siteye resim,yazı ve fiyat bilgisi girişi yapılacak. İşlem bu kadar basit
Ortalama olarak 350-450 tane ürün ve hizmet var, sayı çok önemli değil yeter ki istikrarlı ve profesyonel birisinin olması, eğer çalışacağımız arkadaş ile anlaşırsak yaz döneminde firmamıza web sitelerimiz ile ilgilenecek personel alacağız, kendisi ile sürekli çalışma yapabiliriz.
SEO'dan bahsetmiyorum! Sitelerin güncellenmesi, sitelere yazı girişi, sitelere çapraz linkleme gibi vb.
Ürünlerin ben kendi siteleme eklemiştim, site www.sarmasikekipman.com buradan bakabilirsiniz, ortalama olarak kafanızda bir şey oluşması amacıyla. Yeni domain alınacak. Sıfırdan bir olay olacak.
Opencart konusunda da şurada takılıyorum; Ürün ve Hizmete göre nakliye bedeli değişiyor bunu nasıl ayarlayabilirim?
Adam 25 tane sandalye isterse 5 TL, 50 tane isterse 10 TL olmuyor...
Opencart ile ilgilenen arkadaşlardan yardım bekliyorum.