lostyazilim

Adsense bildirimsiz ban ve haksızlık

5 Mesajlar 1.036 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sitemaster sitemaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Google, Adsese ve Play gibi ürünleri kullanan yayıncıların hesaplarını bildirimsiz feshedebiliyor. Çoğu Adsense yayıncısı hatasını dahi bilmiyor. Yıllardır elinden geleni özeni gösteren dürüst bir yayıncı dahi olsanız, hesabınız başkalarının yaptığı sahte etkinlikten dolayı sonlandırılıyor. Günlük 25$ ın altında gelir elde edenler hariç ulaşabilecekleri bir yetkili mail adresi vs yok. Gönderdiğiniz itiraz formlarına hep aynı otomatik mesajlar geliyor. Kullancının aynı isimde yeni hesap açması dahi engelleniyor. İkinci bir şanş veya hatası neyse düzeltme imkanı sunulmuyor. İnternet devi haline gelmiş, bu insanların üzerinden milyar dolarlar kazanan Google geliştiricilere ve yayıncılara makul bir açıklama yapma gereği dahi hissetmiyor. Yayıncılarda, reklamverenler ve kullanıcılar kadar eko sistemin parçasıdır. Yasaklamanın dışınında bir formül neden bulamıyorlar?

Yıllarca emek veren bu içerik sahiplerine karşı Google'ın hiç mi sorumluluğu yok. Neden bu kadar ilgisizler acaba? Algoritmalarını geçersiz etkinlikleri kaldırma üzerine geliştirsinler. Haksız kazanç yansıtılmasın. Ama bu insanların emekleri çalınmasın. Onlara karşı daha şeffaf ve sorumlu davransınlar.
İMZALARSANIZ SEVİNİRİM
Erkinoztok

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
piyasada tek oldukları için istediklerini yapıyorlar. Hiç bir hata yapmayan siteye gelip benim canım sıkıldı senin adsenseni kapatıyorum dese de yine elimizden bir şey gelmez yani sistem böyle :)
sitemaster flatcast

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Dediğiniz gibi çok fazla yayıncıları var, piyasanın tekeli konumundalar. Alternatifleri olmadığı için yayıcınlara böyle davranıyorlar. Reklamverenleri korudukları kadar yayıncıyı korumuyorlar, geri destek sağlamıyorlar. Parayada doymuş firma bu yüzden sizi sallamıyor bile. Evrensel hukuk kuralları gereği böyle sözleşmelerin dayatılması, keyfiyetin bu şekilde ilan edilmesi bana haksızca geliyor. Avrupa birliği öğreniğinde gördük. Bazen hatalarını kabul edip yaptırımları uygulamak zorunda kalıyorlar. Ama bizim bir ağırlığımız yok. Keşke şu yandex ve diğerleri de daha şeffaf ve sorumlu davranan bir sistem oluştursa da Adsense tekeli ortadan kalksa. Bıktım artık bu ban meselesinden gına geldi arkadaş.
Bugün bana yarın sana en azından 5 imza olursa belki sesimizi duyurabiliriz. Konuyu okuyan arkadaşlar imazalarsa sevinirim.

Arestr Arestr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Devoloper
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad N** C**
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 403 / 143
  • Ticaret 0, (%0)
İmza Atılmıştır

FULL STACK WEB DEVELOPER
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
iki imza daha gerekli görünür olması için

Ek Olarak: iki kişi daha imzalarsa sevinirim. belki bu keyfiyetin önüne geçilmiş olursa bir nebze olsun. İlginiz için sağolun

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al