Şu kodu kaldırın: <script> var blog = document.location.hostname.split("."); if (window.location.href.indexOf(".blogspot") > -1) { if (blog[blog.length - 1] != "com") { var ncr = "http://" + blog[0] + ".blogspot.com/ncr"; window.location.replace(ncr + document.location.pathname); } } </script> Bu koda gerek yok sitenizin domaini var.
Sonra şunlarada bakabilirsiniz:
Bunları yaparsanız seo biraz daha iyi olacaktır :) Kolay Gelsin
Bunları yaparsanız seo biraz daha iyi olacaktır :) Kolay Gelsin
Teşekkür ederim twitter ile ilgili kodu kaldırmam mı gerekiyor ?
Discription değiştirdim fakat google da henüz gözükmüyor.
İletişim bölümünü sizi arayalım şeklinde düzenleyebilirmiyim @ işareti zorunlu tutulan yere telefon numarası gelmesini nasıl sağlayabilirim.
Teşekkür ederim twitter ile ilgili kodu kaldırmam mı gerekiyor ?
Discription değiştirdim fakat google da henüz gözükmüyor. İletişim bölümünü sizi arayalım şeklinde düzenleyebilirmiyim @ işareti zorunlu tutulan yere telefon numarası gelmesini nasıl sağlayabilirim.
Hocam Meta etiketlerde boş yer bırakmayın temanın sahibi boş yere koymaz oraya yada dolduramıyorsanız dikkatlı şekilde silin.
NOT: Meta etiketlerini dikkatlı silinmediğinden tasarım kayabılır....
firefox da html trdiy ile görüntelediğimde bu şekilde gözüküyor ama google da description görüntülemesinde anahtar kelimeler açıklama olarak gözüküyor dün işlemeleri yaptım google da açıklama olarak güzükmesi ne kadar zaman alır
Düzenlemeyi Nasıl yapmalıyım html kod bilgim sınırlı olduğu için temada bozukluk meydana gelmesini istemiyorum