-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dmoz'a mail at diğer konunda ki bilgileri de gönder gerekeni yaparlar. Ama bir de şöyle bir durum var eğer Oxi gerçekten bu kişi de olmayabilir. Belki seni kandırmaya calısıyor. Başka biri editörüm diyerek bu da olabilir.
Kuva-i Kafsinkaf
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ancak report edersin.Başka bir şey yapamazsın.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Ne DMOZ muş . Burda editörlük bu kadar kolaymı ya onu geçtim böyle hortumculuk bu kadar kolaymı hem cesaret açısından hem vicdan açısından ayıp günah
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Arkadaşlar konuyu güncellemek zorundayım uzun süredir internet'te değildim. Oxi benim hesabımdır. , fakat bu ************** değilim görmem şahsımı çok üzdüğünü bildirmek isterim.
Bilirsiniz ki daha önce wmaracı kullanıcı adımı kullanarak **************lık yapılıyordu, şimdide dmoz kullanıcı adım ile **************lık yapılıyor.
Akıllı davranın teyit isteyin dmoz hesabından e posta göndersin bakalım, wmaracından teyit isteyin böyle her yalana düşmeyin. Bu **************ların editör olduğu bile yalandır. Son olarak uyarıyorum, dmoz ile ilgili adımın geçtiği konularda buradan veya editör paneli üzerinden dmoz adını kullanarak mail göndermesini isteyin.
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yazık gerçekten yazık hiç önemi olmayan bu portal için harcanan emeğe de verilen paraya da üzülüyorum