lostyazilim

Bu Fiyata Makale Satılır Mı ?

15 Mesajlar 1.802 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Selamlar. Öncelikle forum üyeliğim pek eski değil. Forumda da yeni olduğum için tam anlamıyla bir referans kitlesine sahip değilim. Bu yüzden yazıların şu ana kadar olan kısmını 100 kelime = 1 TL ve katları ile yazdım. Şuan da bu fiyatı biraz daha yukarıya (diğer bir forumda sattığım fiyata) çekmek istiyorum. Diğer forumda 100 kelime = 2 TL üzerinden yazıyordum.

Sizce diğer forumda sattığım fiyat ile bu forumda da istediğim satışı yapabilir miyim ? Görüşlerinizi bekliyorum...

wmaraci
reklam

4u24 4u24 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 610
  • Beğeniler 376 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
ya tarafsız olmak gerekirse sen ucuza bile satıyosun..

• Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Hocam doğru söylüyorsunuz aslında bu işin piyasası bu değil ancak internet ortamında genelde fiyat aralığı 100 kelime için 1 TL ile 3 TL aralığında. 3 TL üzerinden satış yapmak, genelde imkansız türü bir şey. Bunun yerine 2 TL'yi ben daha makul gördüm ancak şimdi daha kimse işimi bilmiyor. Ben de daha iş kalitesini dahi bilmediğim birine ücret vermek istemem. Şuan yaklaşık 10 farklı kişi ile çalıştım ve elimde de 500 üzerinde referans yazısı var. Neyse, ilerleyen günlerde elimdeki işleri bitirdikten sonra 100 Kelime = 2 TL ücretlendirmesi ile 1 hafta denemeyi düşünüyorum :)

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Yazmak bilgi işidir ve bilgili insanların yazdığı makaleler 100 kelime 10 liradanda olsa ben satın alırım fakat bu forumda pek görmedim şuana kadar kaliteli bir yazar. Siz eğer bilginiz dahilinde olan şeyleri yazıyorsanız ve bu işi uzun zamandır yapıyorsanız 100 kelime için 2 tl az bile aslında.
4u24

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
AhmetCakmak34 hocam kesinlikle haklısınız, sektöründe uzman olan bir kişiden makale almak ayrı bir zevk :) Elimde, referans olarak gösterebileceğim 500 kadar yazı var. Ayrıca forumda benden daha hızlı, akıcı ve imla kurallarına uyan bir yazarın olduğuna inanmıyorum. Bu yazıların tamamı satıldı ve şu ana kadar satış yaptığım müşterilerin hiç birisinden olumsuz bir geri dönüş almadım. Bakalım deneyerek göreceğiz :) 2-3 gün sonra, sabit konumdaki 100 kelimelik fiyatı 2 TL'ye çekmeyi düşünüyorum
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
editt//

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Burada 30 kuruşa yazdırayım desen gene yazacak adam bulursun. Ölücü her piyasada var. Şu an foumda da taban fiyat uygulaması yok. O yüzden referansına göre ortasını bulursun. Gene de öğrenci ağırlıklı bir forum burası. 2 TL'ye satış yapman zor.

• Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
berkakalinn hocam haklısınız da ben sadece olaya kendi gözümden bakmak istemiyorum. Ben bir makale alıcısıyım ve önümde iki kişi var. Bunlardan birincisi 100 kelime 1 TL'den satıyor ve süslü püslü yazıyor. Diğer yazar da süslü püslü ancak 3 TL fiyat söylemiş. İkisinin de işini bilmediğim için fiyatı daha uygun olanı tercih ederim. Sizce bu tür bir olayı engellemek için ne yapabilirim ?
Ogulcan

kişi bu mesajı beğendi.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
editt//

• Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
berkakalinn illa ki günlük x kadar satış yapıp x kadar bütçe kazanmalıyım diye bir amacım yok aslında benim :) Sadece uygun fiyata birilerinin işlerinin görülmesi taraftarıyım ancak harcanılan emeğin değerinin bu olduğunu düşünmüyor. Benim işim biraz daha keyfi olduğu için fiyatı arttırabileceğimi düşünüyorum. En azından önümüzdeki hafta bir deneyelim
berkakalinn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al