-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Twitter'da sorun yok gibi; ama hem FB, hem Instagram bilgisayarda da, mobilde de yavaş... :/
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Chrome veya Firefox için "DOTVPN" eklentisini kullana bilirsiniz. Basit ve etkili.
Ne yazık ki artık standart dnsler yetersiz kalıyor.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
"3 yıldır tüm yatırımlar TOMAlara ve TİBin engelleme tekniklerine yapıldı. Onlar da canlı bombaları değil özgürlükleri engellemeye yarıyor."
Kerem ALTIPARMAK ne güzelde söylemiş durumun özetini
VPN harici birşey kullanımında sıkıntıya düşersiniz DNS ler trafik boğazlama yöntemine çözüm olamaz ancak VPN ile göz açtırmayız :) Forumda bi arkadaş ücretsiz VPN hizmeti veriyordu bence bi deneyin derim...
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Dün akşam saatlerinden gece yarısına kadar baglantılar da problem var idi ancak bugün her hangi bir sorun görünmemektedir. Sinyal ile alakalı bir durum olabilir mutlaka, servis sağlayıcısı ile iletişime geçerek bağlantı kontrollerinizi sağlamayı deneyin. Bu arada DNS var ise mutlaka iptal ederek kontrol sağlayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
malesef sayfa yavaşladımı anlayın ki yine bir patlama vs olmuş, Allah sonumuzu hayırlı eylesin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Devletin anlamadığı kısım, sosyal medyayı tümden engellediğinde burada dönen bir ekonomiyi de bitirmiş oluyorsun. Şu son olaylar nedeniyle internetin yavaşlaması, sosyal medya üzerinden reklam veren - alan, bir şekilde kazanç sağlayan herkesi vurdu.
Bir filtreleme getirirsin. İstemediğin sözcükler engellenir. Komple kapatmak ya da yavaşlatmak nasıl bir kafadır anlamıyorum. Hadi bunu bürokrat bilmeyebilir de elinde son teknoloji çalışan kurumlar var.
Hoş zaman gazetesine wordpress kuran kafadan bahsediyoruz. Normal yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
vay be :D ben bi konu actim millet içine doktu :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
facebook a giremiyorum bende her bomba patlamasında oluyor böyle 2 gün sürüyor sonra girilebiliyor ama üzüldügüm söylenemez bizim sitelere trafik daha fazala akıyor daha fazla zaman geciriyorlar bizim sitelerde..yanlıs anlasımlasın yazdıgım bomba patlamasına en çok üzülenler arasındayım taksimde patlıyor bizim içimiz yanıyor ölenlere Allahtan rahmet yaralılarada acil şifalar diliyorum
işte buu