-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkadaşlar ben bir türlü siteme adsense alamıyorum 1 yıldır bu beni ciddi anlamda sinir ediyor sitemde sorun yok fakat benim ismim numaram ve adresimden belki olmuyordur diye içime şüphe düştü.
Sitem adına adsense hesabı açabilecek olan var mı? Eğer varsa karşılığında sitemde 3 adet tanıtım yazısı alırım sitem imzam da. Param olmadığı için teklif edemiyorum :(
Not: Bu gibi şeyler yasak diyenler admine sordum bu şekilde bir sorun olmaz dedi :D lütfen alabilecekler yardım etsin artık yoruldum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben kendi üzerime alamadığım daha önce denediğim için eşimin bilgilerini girerek almıştım. Sizde başkasının bilgileri ile deneyebilirsiniz.
Ama ben farklı bir sitede deneyip alamamıştım. Kişisel bilgiler aynı ve mail farklı olduğundan vermemişlerdi. Şimdi sizin aynı sitede alamadığınızı bir başkası nasıl alacak onu anlamadım. Kabul edilmeme sebebiniz nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ailenizden birine onun bilgileri ile mail açın ve onun kişisel bilgileri ile adsense üye olup deneyebilirsiniz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bunu sürekli size hatırlatıyorum ama içeriklernizde daha akıcı bir tarz kullanmanız lazım bu sizi yermek için değil tavsiye için sürekli takip ediyorum sitenizi ama açık söyleyim yazılarınızdan bir tanesini bile okumak gelmiyor kalıp gibi kült yazı var resim falan yok yani bence içeriklerini daha alıcı hale getirmeyi dene hocam benim gördüğüm tek eksik bu