KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
bugün bişey farkettim godaddy den isimtescile taşımış olduğum domainlerde whois bilgileri gizli olarak çıkıyor. Yani ad soyad telefon falan çıkmıyor normalde bunu gızlemek ıcın ayrıca para odenıyor galıba güzel bişeymiş :)
Ziya
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çogu Yerli Firmada Whois bilgilerini ücretsiz gizliyorsunuz zaten:) Extra satım tekniği whois gizleme. İsimtescil yada herhangi bir firmanın domain yönetim paneline bakarsanız whois gizlemenin ücretsiz hizmet olduğunu görürsünüz. Ayrıca bu uygulamayı godaddy başlattı whois gizlemek için para alma mevzusunu diye biliyorum. ( İsimtescil kullanmıyorum)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Whois gizliliği bazı registrar firmaları üzerinde artık ücretli ve opsiyonel olarak sunuluyor...
İsimtescil Resellerclub API'sini kullanıyor. Resellerclub'da Whois gizliliğini ücretli olarak sunan firmalardan bir tanesi.
Ancak İsimtescil Whois gizliliğini ücretsiz olarak sunmak için default bir whois profili oluşturmuş durumdaydı ve kullanıcılar bu profili seçerek alan adlarının Whois bilgilerini ücretsiz olarak gizleyebiliyorlardı. Ancak şu anda durum nasıl bilemiyorum...
2 kişi bu mesajı beğendi.