Öncelikle Selamun Aleyküm WMaracı gençlik şimdi esas konumuza geçelim.
Tükiye piyasasındaki vergi oranını şüphesiz çoğunuz biliyor avrupada bu gelir çok düşük ve cüzi bugün bir insan en kötü iphone 4 e 500 TL verior.Bizler bu durumu sevmeyen arkadaşlar için devreye giriyoruz . Romanyadan İstanbula ister kargo ister elden teslim ediyoruz.
Bakın peşin peşin söylüyorum kimse telefon çin malımı yok replikamı felan die saçma sapan sorular sormayın telefon orjinal iphone samsung vs. isteğe göre zaten teslimat esnasında telefon kontrolünü kişi yapar yanında telefoncu getirsin isterse yada apple yada samsungu arayarak ımei ile teyit edebilir. Vay çalıntı telefondu yok şuydu yok buydu felan asla arkadaşlar bu işi 2 senedir yapıyorum türkiyeye getirdiğim telefonun haddi hesabı yok ciddi düşünen arkadaşlar pm ile irtibata geçebilir.
İsteyene 0 isteyene 2.el herkese göre bişiler ayarlarız isteğe göre
NOT: bakın son defa diyorum orjinal mi yoksa replikamı gibi orjinali neyse odur. Biz tvde çakma teli kakalayan sahtekarlarla karıştırmayınız lütfen telefon fiyatları için pm atınız
Unutmadan söylüyüm telefonları pasaporta işletmeniz lazım hacdan gelen akraba komşununzun pasaportlarıda olabilir