lostyazilim
tr.link

SEO Hakkında birkaç soru

3 Mesajlar 667 Okunma
lstbozum
tr.link

DG34 DG34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker - Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 40 / 98
  • Ticaret 4, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,
Ben sorularla seo gibi kitapları okuyorum ve sitemin alexasını geliştirmeye anahtar kelimelerimi belirlemeye çalışıyorum.
2 Tane anahtar kelime belirledim kendime, aranmada çıkabilmek için. Birisinde 60. sıradayım diğerinde yokum şuanda. Şimdi benim sorum;
1-) Bu kelimelerde nasıl yükselirim?
2-) sitemde nerelere eklemeliyim, meta eklentisi bulabilir misiniz?
3-) Bu anahtar kelimelerle ilgili makale yazsam artış olur mu?
Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Backlinkci Backlinkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel Seo Danışmanı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 175 / 133
  • Ticaret 90, (%98)
1-) Web siteniz makale yayınlamaya yönelik bir site ise, yani geniş olarak yazılar ile açıklama yapma gereği duyuyorsanız ortalama olarak 250 kelimede 2-4 adet anahtar kelimeniz yer alsın.
2-) Sadece googleda yükselebilmek adına içerik eklemeyin, işinizi ya da hizmet verdiğiniz sektörü anlatıcı içerikler ekleyin.
3-) Elbette olur. Bir sayfanızda makale yazarken diğer sayfalarınıza aşırıya kaçmadan link verin.

Bu yazımı ticari bir amaç gütmeden yazıyorum fakat şu da bilinmeli ki site dışı bir çalışma yaptırmadan özellikle aranma hacmi orta ve üst segment siteler için site içi çalışma googleda yükselişi %35 lik dilimde etkileyen bir faktördür. Önemli olan site içi çalışmaları, site dışı çalışmalar ile desteklemektir.

İyi çalışmalar
DG34

kişi bu mesajı beğendi.

DG34 DG34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker - Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 40 / 98
  • Ticaret 4, (%100)

Backlinkci adlı üyeden alıntı

1-) Web siteniz makale yayınlamaya yönelik bir site ise, yani geniş olarak yazılar ile açıklama yapma gereği duyuyorsanız ortalama olarak 250 kelimede 2-4 adet anahtar kelimeniz yer alsın.
2-) Sadece googleda yükselebilmek adına içerik eklemeyin, işinizi ya da hizmet verdiğiniz sektörü anlatıcı içerikler ekleyin.
3-) Elbette olur. Bir sayfanızda makale yazarken diğer sayfalarınıza aşırıya kaçmadan link verin.

Bu yazımı ticari bir amaç gütmeden yazıyorum fakat şu da bilinmeli ki site dışı bir çalışma yaptırmadan özellikle aranma hacmi orta ve üst segment siteler için site içi çalışma googleda yükselişi %35 lik dilimde etkileyen bir faktördür. Önemli olan site içi çalışmaları, site dışı çalışmalar ile desteklemektir.

İyi çalışmalar

Backlinkci Eline, emeğine sağlık hocam teşekkür ederim yol gösterdin..
Backlinkci

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al