-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar,
Bugün sitemin sayfa hızı değerine baktığımda mobil %30 , masaüstü ise %40'dı.
Daha sonra WP Super Cache eklentisini kurdum fakat %1'lik bir artış oldu.
Bende onu silip akabinde W3 Total Cache eklentisini kurdum ve şimdi sitemin pagespeed değeri mobilde %78 , masaütünde ise %88 oldu. Yani süper bir artış oldu fakat bu eklentinin ileriki zamanlarda sıkıntı çıkardığına dair çok yorum okudum. Kullananlarınız var mıdır? Herkes Wp Super Cache öneriyor ama pagespeed değerinde hiç bir etkisi olmuyor.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Kim diyor onu? Ben bir çok yerde total cache'nin super cache'den daha iyi olduğunu okudum ve 3 aydır sitelerimde kullanıyorum hiçbir sorun yok. Gayette verimli bir eklenti.
BlackBull
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress !
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nereden duydunuz ve okuduğunuz yorumların kaynağı nedir bilemiyorum. Fakat, W3 Total Cache, gayet sağlam bir eklentidir.
Sıkıntı çıkaracağı, ve gayet normal bir şey olan durum şudur;
Gzip özelliğini etkinleştirirsiniz, HTML & CSS küçültürsünüz vb. .
Sonrasında, eklentiyi direkt olarak kaldırırsanız, sitenizde problem çıkartabiliyor. (Aşırı yavaşlama vb.) Ve ya, Visual Composer gibi eklentiler de kullanıyorsanız, yine direkt olarak kaldırdığınızda, düzenlerken problem çıkartabiliyor.
Ki yukarıda anlatılan sebepler, neredeyse tüm Cache eklentilerinde oluşabilecek sorunlardır. Ayarları sıfırlayıp kaldırmak gerekir.
Umarım açıklayıcı olmuştur. W3 kötü bir eklenti değil, kısacası. :)
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Onu bunu bırakın hocam "WP Fastest Cache" kullanın bu dediklerinizi ikiye katlar. Ayrıca bu eklentinin geliştiricisi Türk.