lostyazilim
tr.link

WP Kalıcı Bağlantı değiştirmek istiyorum

10 Mesajlar 2.581 Okunma
acebozum
tr.link

metalika94 metalika94 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 5 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
iyi akşamlar sitemdeki kalıcı bağlantılar ayarları /%postname%.html şeklinde onu /%postname%/ şeklinde değiştirmek istiyorum seohocasında gezerken okudum öyle olmalıymış sitemde index li 300 sayfa var. kalıcı bağlantıları /%postname%/ şeklinde değiştirirsem bi anda farklı 300 sayfa oluşacağı için googlede sorun olurmu spam gibi sitem 1buçuk aylık dizi fragmanları ve dizi haberleri sitesi eklediğim içerikler max 30sn içinde index alıyo bu durumları kötü etkilermi

wmaraci
reklam

Turgenyev Turgenyev WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 22 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba google için sorun olmaz fakat sıralamada düşüş yaşamamak için 301 yönlendirmesi yapın. Bunun için kullanabileceğiniz kullanımı kolay bir eklenti mevcut: https://tr.wordpress.org/plugins/redirection/ buradan indirebilirsiniz. eski url'lerinizi yeni url'lere yönlendirerek düşüş yaşamanızın önüne geçer zaten google da url değişikliğinde 301 yönlendirmesini istiyor.
metalika94

kişi bu mesajı beğendi.

Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba hocam kolaygelsin; öncelikle bu yazacaklarımı herkes için yazıyorum domain aldınız ve hostla birlestirdiniz siteyi olusturdunuz ilk iş kalıcı baglatı ayarını ayarlamaktır.Kalıcı baglatı ayarını nasıl yapmalıyız sorusuna cok cevap aradım seo hocası demişki siteadresi/konu.html olcak öyle yaptım .htm olcak öyle yaptım ve basarı %dem cok düşüktü. seo hocası bunu böyle yapın sunu söyle yapın derken blogunda ise kalıcı baglatısı farklıydı söyledikleriyle çelisiyordu ve bende o farklı sisteme gectim suan basarı %dem %100 basarıyı yakaladıgım kalıcı baglatı ayarı http://www.kitapevi.org/ornek-yazi/ bu sekildedir kendi siteminkini paylastım. sıralama kayıp ememen için arkadasın dedigi eklentiyi kurmalsın 301 yönlendirmesi istiyor google efendi saygılarımla keyifli forumlar
metalika94

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Sonunda .html olan sitelerin başarı yüzdesi düşük olacak diye birşey yok. Bence hiç değiştirmeyin kalıcı bağlantı ayarınız iyi. Değiştirdikten sonra yaşayacağınız eksileri düşünün. Bakın aynı link yapısıyla çok üst düzey siteler mevcut.
Turgenyev

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

Turgenyev adlı üyeden alıntı

Merhaba google için sorun olmaz fakat sıralamada düşüş yaşamamak için 301 yönlendirmesi yapın. Bunun için kullanabileceğiniz kullanımı kolay bir eklenti mevcut: https://tr.wordpress.org/plugins/redirection/ buradan indirebilirsiniz. eski url'lerinizi yeni url'lere yönlendirerek düşüş yaşamanızın önüne geçer zaten google da url değişikliğinde 301 yönlendirmesini istiyor.

Tüm URL'leri tek tek mi yönlendiriyoruz bu eklentide?

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 22 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Evet öyle.

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
KadirHameş
seo hocası kitabinda htm yapin demiyor, kitabi daha yeni okudum. sizin kaynak aldiginiz referans hangi kitabidir? 2 kitabi da var bende.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
ben kitabını okumadım yukarda belirrttim zaten blogunda okudugumu ve blogunun kalıcı baglantı ayarına göre yaptıgımı bulabilirsem paylasayım linkini
ozgurgezen

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

metalika94 metalika94 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 5 / 20
  • Ticaret 1, (%100)

Turgenyev adlı üyeden alıntı

eklenti için teşekkür ederim hemen paravan sitemde deneyim ondan sonra asıl sitemde uygulayacağım
Ek Olarak : bu eklentide url leri 301 yapmak için manuel olarak eklemem gerekli sanırım tüm url leri otomatik şekilde yönlendirme yapabileceğim bir yol varmı

Ek Olarak:

KadirHameş adlı üyeden alıntı

merhaba hocam kolaygelsin; öncelikle bu yazacaklarımı herkes için yazıyorum domain aldınız ve hostla birlestirdiniz siteyi olusturdunuz ilk iş kalıcı baglatı ayarını ayarlamaktır.Kalıcı baglatı ayarını nasıl yapmalıyız sorusuna cok cevap aradım seo hocası demişki siteadresi/konu.html olcak öyle yaptım .htm olcak öyle yaptım ve basarı %dem cok düşüktü. seo hocası bunu böyle yapın sunu söyle yapın derken blogunda ise kalıcı baglatısı farklıydı söyledikleriyle çelisiyordu ve bende o farklı sisteme gectim suan basarı %dem %100 basarıyı yakaladıgım kalıcı baglatı ayarı http://www.kitapevi.org/ornek-yazi/ bu sekildedir kendi siteminkini paylastım. sıralama kayıp ememen için arkadasın dedigi eklentiyi kurmalsın 301 yönlendirmesi istiyor google efendi saygılarımla keyifli forumlar

ilginiz için teşekkür ederim

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 22 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Manuel olarak tek tek giriyorsunuz url'leri.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al