-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
....
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Instagram için beğeni kazanma sitesi açtım seo puanım iyi 1,5 ay oldu ama başka biri daha 1 ay önce açmış ama benden daha önde ben 109. Sıradaysam o 37'de ben yükselmek istiyorum ve sep hizmeti almadan bunu başarabilir miyim? Yardımcı olabilecekler, danışabileceğim kişiler lütfen pmye
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
basara bilirsiniz hocam lakin önce söyleyeceklerimi kulagınıza küpeleyiniz bir proje yapıyorsun bu projeye %100 hakim olmalısın yani herseyiyle bu projeyi bilmelisin ve ondan sonra projeni hayata gecirmelisin zaten gerisi çorap sökügüdür...
kendimden örnek verecem size ben e-kitap işi yapıyorum 5 yılı asgındır dahada eskidirde aslında 5 yıl diyelim ben bu işe sıfır bilgiyle girdim insanlar okumak için cok zorluk cekiyordu ve siteleri olan insanlar resmen kitap okumak isteyenlerle dalga geciyorlardı ben bunu durdurmak için bir site kurdum sitede paylasımlar yaptım kimse gelmiyordu rakipler acayip güclüydü ben yılmadım savastım devam eddim tek tük gelmeye basladılar ve insaların benim siteme hangi kelimlerle ne hangi kitaplara geldiklerini anlamaya basladım bu arada yorumlar yazılıyordu siteme kitap isteklerini bulup paylastım ve 2 ay gibi kısa sürede 5 bin tekili görmeye basladım çogulum sa 25 bine ulastı bu arada enbüyük rakibim bana çelme atmaya basladı şikayet edmeye basladı beni ve sikayetlerin ardı arkası kesilmedi benim sitem 1. sıradaydı ve en son sikayetlere dayanamayıp yıldım siteyi kapattım ve yeni bir domain aldım basladım artık ziyaretcileri tanıyordum onları davet edim maill adresleriyle gizli bir forum sitesi kurdum bloguyla beraber blog halka acıkken forum sadece benim tekelimde istedigim üyeleri alıp yola devam eddim yine savaş bitmedi fark edildigimde kendi rekorumu kırmıs yine 1.cisiradaydım sistemi benim bir ögrencime anlattım ben cekildim o birinci sırayı aldı baya zaman sonra yani 3 ay falan önce yeni bir domainle basladım ve en büyük rakibim ögrencim onuda egaleddim suan sitem 1.sırada herkelimeyle hemde ve zorlu bir sektörde anlatmak istedigim yılmayacan seonu iyi yapacan kimseden yardım almana bile gerek yok oku seo hocalarını neyapna gerek yazıyrlar deneme yanılma yöntemleri kullan en önemlisi ise warez tema script kullanma basarın yakındır saygılarımla keyifli forumlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
SEO işlemleri olmadan zor bir süreç.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
backlink çalışması yap, yalnız alacağın siteleri seçmelisin, siten ile alakalı sitelerden backlink alırsan, hızlandırırsın süreci
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-