cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Yok artık shiftdelete e bak, iyi de bu zaten google algoritmasına ters değil mi yani metin ve etiket alakasızlığı geriye götürmez mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Abi bu adamları konuşmak bile gereksiz. B.ktan şeylerin haber ve videolarını hazırlarlar bunlar. Eň iyisi teknoseyir ve webtekno
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yapıcaksan adam gibi ve içeriğe uygun şekilde yapıcaksın.
Bu sadece sanal ortamda değil her ticaret ve işte böyledir.
Sen dolandırmaya,çıkarlarını düşünmeye ve müşteri memnuniyetine önem vermedikten sonra
ne kazancının hayrı olur nede belli bir çizgiden öteye geçebilirsin.
Bu tip kişi ve kurumların elbet sonu gelir ki gördüğünüz gibi buradada açığa çıkmış bir ayıbını
görüyoruz.
Hani şimdi tamam alakasız şekilde yaptın bu etiketleri ama bunun hiçbir faydasını göremezsin.
1 kazanırsın 2 kazanırsın derken 3.'de böyle ayıplarını ortaya çıkarırlar olduğun yerde kalırsın.
Sonsuza kadar bu terbiyesizlik ve umursamazlıkla gidebileceğini mi sanıyorsun yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu şekilde sırf paraya köle olmuş, para uğruna yaşayan ve bir şeyler yapanlar umarım hakettikleri yerde bulurlar kendilerini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ayrıca o paylaşımın altına mesaj attım biliyorsunuz onay sürecinden geçiyor mesajımda da size hiç yakışmayan şeyler yapıyorsunuz webmaster forumlarındakilerin gözünden düşüyorsunuz falan yorumunu yaptım adamlar onaylamamış yorumu :D çok iki yüzlü davranan bir site haline geldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
shiftdelete dergi çıkaran pcnet ve chip altında eziliyordu fakat pcnet'in bütün yazıları aynı editörlerden farklı köşelerde çıkması, chip'in zaten bedava olan uygulamaları size özel bedava diye cd'ye koyması SDN'yi ön plana çıkarmıştı. Webtekno çok sağlam gelince, shiftdelete de canlı yayınlara, herkese yönelik içeriklere yöneldi ve editörler buna alışkın olmadığı için batırdılar.
klasik editör girişi, shiftdelete bunu yapacak kalitesizlikte olabilir fakat editörün 4 yıl önceki seo kitaplarını okumasından kaynaklanıyor bana kalırsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Onlar aslında hit alacaklarını sanarken geriye gideceklerdir. Bir çok kullanıcı ebeveynleri bilgisayara yuklenen engelle proğramları gereğince ''****o'' kelimesi ile tetiklenip siteyi kapatıyor. buda onların hit alması değil üye kaybına götürür.
http://goo.gl/iMywUg
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
shiftdelete'i savunmuyorum ama yazar arkadaş etiketin tadını kaçırmış. SDN yönetiminin haberi var mı acaba?
wtf!?*
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sevmezdim şimdi iyice tiksinti geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar şikayet edelim diyorum. Ama bize düşmez. Umarım böyle bir ayıbın büyük sonuçları olurda böyle rastgele bir iş yapmazlar. Böyle kurumsallık olamaz.