-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Türk *******da sıkça sorun yaşıyoruz ve internette yavaşlama var. Farklı bir firma arıyorum geçebilecek, tavsiyeleriniz performanslarıyla birlikte nelerdir?
Ayrıca bu firmaların çoğu Türk ******* altyapısı kullanıyor, bu altyapıdan dolayı onların hızında da yavaşlık yaşanır mı?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bugun 5mb'lık dosyayı 5dakikada, dün gece 2,9Gb dosya indirmeye başlatmıştım hala inmedi 1 gün daha gösteriyordu iptal ettim.
40mb'lık dosyaya 1 saat çekiyor şuan.
*****.. Ayın 1ini bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya & E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
Vodafone net yada turknet kullanan kişiler varsa yorumlarını alabilirmiyim ?
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Yaşadığınız yerde Fiber var ise Turkcell Superonline önerebilirim. Fiber yok ise zaten tüm firmalar Türk ******* altyapısını kullandığı için Türk ******* kalıyor geriye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Binanızda kablotv kutusu var ise kesinlikle uydunet kullanmanızı tavsiye ederim. Türk ******* alt yapısı ile herhangi bir bağı yoktur. İnternet ve tv yayını aynı kablo üzerinden geliyor. Ben 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim kampanyaları gayet makul.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kim ne derse desin ***** iyi ya.
http://www.neredenalmalı.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vodafone Net = TIRT :) Sakın bulaşma AKK sıkıntısı hepsinde var ancak AKK 50 GB olan paketimin her ayın ortasına gelmeden dolması ve hızın kesilmesine anlam veremiyorum.
BULAŞMA ARKADAŞ.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
sadece *****ı kullandım suana kadar ben bir türlü anlayamıyorum bazen aşırı derece de yavaş bazen de canavar gbi hızlı oluyor. Akk zaten ayın ortasına kadar anca yetıyor ama bazen hız dusukken yuksek oldugu zamandan daha hızlı oluyor. ***** ın yaşadığı kafaya anlam veremıyorum da bunlarda bi 4.5 g hızına gelse hıc fena olmaz. Bugün wifiden bişey indiriyordum 8 mb lık dosyayı baktım yuzde 5 yuzde 8 diye ılerlıyor geçtim 4.5 g ye bastım 2 sanıyede ındı :) ***** önermemekle birlikte alternatif birşey de öneremiyorum malesef . Çünkü zaten hepsi ***** altyapısını kullanıyor dıye bılıyorum telefon uzerınden yapanlar. Fiber varsa etkisi nasıl oluyor onun hakkında bılgım yok
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Fiber hat binanızda var ise hangi firma olursa olsun direk fibere geçin, eğer yoksa zaten hangi firmayı seçerseniz seçin ( uydunet hariç ) Türk ******* alt yapısını kullanır.