-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben daha 17 yaşındayım bu yaz Axe şampuan kullandim 3 ay boyunca hiç farkinda olmadan saçlarım seyreldi.
Yaz tatili bittiginde, okula basladim ve babam şampuandan oldugnu soyledi Hacı Şakir kullanmami soyledi ve bende o günden sonra Hacı Şakir sabun kullaaniyorum. Axe şampuandan once ise Head & Shoulders kullaniyodum onu kullandigimda saclarima elimi vurdugmda elimde saçım kalıyodu ama Hacı Şakirden sonra hiç döküldüğnü gormedim ama bugun kız arkadasım saçların seyrek dedi ve moralimi bozdu :(
Yokmu bunun bi çozumu daha yaşım genç, dökülmeyi durdurdum ama tekrardan bol saçlı gorunmek istiyorum :)
Not: Babam kel değil
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir sürü sebebi olabiliyor bunun. Psikolojik, genetik, beslenme, biotin eksikliği, kullandığınız şampuan vs.
Doğrudan şampuandan şüphelenmek doğru değil. Ama yine de şampuandan şüpheleniyorsanız kimyasal şampuanlar yerine bitkisel şampuanlar/sabunlar kullanın.
Özellikle stres ve beslenme yanlışları çok saç döküyor. Beslenmenize dikkat etmenizde, biotin hapları kullanmanızda fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Baba yada anne tarafından saç problemi olan var mı ? Genetik olabilir.
Zeytinyağlı yada argan özlü sabun kullanabilirsin. Tabi bunlar saçını çıkartmaz dökülmeyi azaltır. Çok açılırsa üniversiteye geçtiğin zaman ektirirsin.
Yada hiç uğraşma vur saçı 3'e yada 4'e
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Pantene kullan bence benden saç fışkırıyor :D Kokusu da güzel ama çabuk yağlanıyor. Hacı şakir şampuan iyidir ama. Yağlanma yapmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
İstanbulda bazı eczanelerde Saç Analizi yapıyorlar ücretsiz Sizin orada nasıldır bilemem Saç insanda en önemli etkenlerden biridir nerede ise insanı oldugundan farklı gösteren tek özelliktir tavsiyem bu konuda forumda cevap bulmak yerine bir dr ye başvurmanızdır. Geçmiş olsun sabırlı olmaya çalışın stres yaptıkça sonuçları dahada kötü olabilir.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sakal varsa eğer koyver gitsin saçı yap 3 numara uzat sakalları diyeceğim ama lisedesin daha :)
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende de seyrekleşiyordu hocam, başka bir nedenden dolayı evicap 400 (e vitamini) kullandım. 3 ay. saçlarım gürleşti. sonradan öğrendim ki saça faydası varmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bioblas şampuan ve saç şekillendirme kremi kullanmayı deneyin, seyrelme için bilmiyorum ama bi ara aşırı saç dökülmesi problemi yaşarken Bioblas'tan sonra neredeyse saç dökülmesi durdu diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Değerli kardeşim buradaki Cevaplar Dikkat ettiysen farklı farklı hepsi iyi niyetli ama herkesin saçıda farklı farklı yağlı ince sarı siyah kumral vss sana önerim bir uzmana başvur saç analizi yaptır uygun olanı senin için onlar tavsiye eder yanlış kullanacağın farklı bir ürünle duş alırken saçların elinde kalmasın sonra
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.