Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Şahsi olarak:
Adwords reklamları asla bir tanıtım veya backlink yerine konulamaz. Ancak site içi hit sayısı SEO'yu ilgilendirdiğinden dolayı ve Google Adwords'te bizlere 1 tane dahi olsa hit sağladığı için SEO'ya katkı sağlar diyorum.
Sizce..?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bence de sağlar hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Sağlamaz diyen arkadaşlar lütfen neden açıklar mısınız bilgi paylaştıkça güzeldir
Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben sağladığını görmedim üstadım, bir siteme günde 2000 kişiye gösterip 50-100 kişi arasında yönlendirme yapıyor ama bu yönlendirmeler sıralamada ne + nede - yönde bir dalgalanma yaratıyor.
1 aylık parite ile baz almıyorum minimum 2 aylık bir periyot sonucu vardığım kanıdır.
Ayrıca bildiğim kadarıyla google zaten paralı seo çalışmalarına asla saygı duymaz ki bunu kendisi yapsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sağlamaz sağlarsa adamlar nasıl kazanıcak :)
PavluS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Tarih Akademisyeni, Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim bu konuda fazla bilgim yok ama bence sağlamaz... Ama şöyle bir mantıkla düşünürsek belki Google adwordsde ona para verdiğiniz için size ufak kıyaklar yapabilir. Zaten sağlasada gözle görünmeyecek kadar küçük bir etki olacağına inanıyorum.
Buna benzer bir olaya geçen yıl Twitter da rastlandı. ABD'de bazı twitter kullanıcıları twitterdan 2000 dolar üzerinde reklam aldıklarında Twitter bunun karşılığında onların sayfalarına çentik onayı verdi.
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz ben Google Adwordse para veriyoruz bu bize olumlu gelir demiyorum Adwords'ten gelen hit sayesinde SEO ya HİT olduğundan katkı sağlar diyorum siz farklı boyutlara gittiniz değil Google 1 triyon Adwords basın hitten başka yararı olmaz
PavluS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Tarih Akademisyeni, Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben aynı zamanda şu yönden düşündüm. Sonuçta siz adwords'den reklam alınca bu hit Analytic sayaçlarını çalıştıracaktır ve bu çalışma da sitenizde az da olsa bir trafik olduğunu Google'a gösterecektir. Belki bu yönden çok ufak bir katkı sağlayabilir. Ama bence bu gereksiz uğraş olacaktır. Böyle şeylere kafa yormak zaman harcatıyor. Adwords'ten azizlik beklemek yerine bir paravan blog açıp kendi kendinize link atmak bundan daha iyi seo katkısı sağlar bence...