XEC0 adlı üyeden alıntı
neler mi yapılabilir?
önüne geleni paypal bölümüne almayacaksın. ( tc kimlik doğrulaması yapmış olmayanlar veya 10 trader aşağısı giremeyecek)
yeni üye olmuş olanları da almasınlar.
keşke böyle bir şart olsaydı da bende bu bölüme giremeseydim. dolandırılmamış olurdum bu mantıkla da.
o yüzden o söylediğin saçma şeyleri kimse yapamaz. bu işle uğraşmadığın için sana çok koaly geliyor. günde 7 8 kişiden paypal alan tek tek onlarla uğraşacak vakti bulamaz.
bu söylediklerim *** da var. açılan şikayet konusunda **************ya 24 saat verilir. sorun giderilmezse adamı banlarlar. burada 5 gündür adamı banlayamadılar. adam foruma girip sürekli birilerini dolandırmaya devam ediyor.
o yüzden bana güvenlikten bahsetme.
XEC0 adlı üyeden alıntı
ya halen neyi savunuyosun arkadaşım? bu işlerle uğraşmadığın için bilgin yok. paypal olayı çok farklı. 100 traderli adamda dolandırır ama en azından bütün bilgileri doğrudur hakkını rahat ararsın. 2 traderli adam doğru bilgi bile kullanmaz.
güvenlik senin elinde diyorsun açtığım şikayet konusu öylece duruyor. adamı banlamıyorlar. Benim ne yapmam gerekiyor şimdi? gizli moderator özelliğimi mi ortaya çıkaratayım?
sen halen forum yönetimi ne yapabilirler demeye devam et. adamı banlamadılar 2 kişiyi daha dolandırdı.
arkadaşım anlamak istemiyormusun sen ?
Sen bilmiyorsun deme biliyoruz bizde e-ticaret işiyle meşguluz.
Adamı banlasalar ne olucak onu anlat bana, kaybettiğin geri dönücekmi dönmicek.
Bu yüzden diyorum ki ben, ne olursa olsun dikkatli olun.
Onun yaptıığı adilik onun yanına kalmaz elbet merak etme.