-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Durum vahim :(
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kapatın wmaracını sıyırmayalım adam haklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adamın bilişimle ilgili hiçbir bilgisi yok sadece duyduğu kadar bilen ve sıradan kullanıcılar kadar kullanabilen biri. Yani böyle konuşması çok doğal.
Allah'tan ülkemizde mükemmel ötesi, profesyonel ve dünya çapında tanınan web yazılımcılarımız, bilgisayar programcılarımız ve bilişim/*******ünikasyon sistemlerinde okullarını başarıyla bitirmiş mükemmel Türk geliştiriciler varda, başımızdaki yöneticilerin yanlışlarını falan bulup düzeltiyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tövbe yarabbi lafım siyaset değil tabiki ama , yav bişeye bir bakan seçiyosan, adam akıllı bakacak bakan seç kurban olayım. Wmaracından birini haberleşme bakanı seç emin ol daha güzel açıklamada bulunur... Bana cevap yazacak arkadaşlara ithafen söylüyorum senin bakanın böyle bir cümle kuruyorsa, sende fazla kafa yorma yoksa bakanının dediği gibi sıyırırsın...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çok eski bir olay (vahşet) bunları gördükçe utanıyorum lütfen gündeme getirmeyin çok fazla bir çağa hükmetmiş ataların "daha" bulut depolama olayını anlatamayan evlatları tabi çoğunluk olarak söylemiyorum fakat Türkiye'nin kaderi bu çok açık bir şekilde belirtilmiş videoda gelecek nesil dediğimiz çocuklarımız geleceğin teknolojisine sosyal mecra demeye dilimin varmadığı sitelerde birbirine küfrederek hakaret ederek hazırlanıyorlar. Baştakiler Saolsun.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biri danışmanının yazdığı metni okuyor diğeri danışmanından duyduğunu söylüyor. Okuyarak konuşanın hiç ama hiç birşey bilmemesi daha muhtemel bir durum ama Binali Yıldırım olayı kavramış ama açıklayamıyor:)
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Obama: Sağdan soldan tema çalıp, çaldığı temaları sanki kendi yapmışçasına savunan ve birisi herhangi bir tasarım/yazılım konusunda yardım istediğinde daha önceden çaldığı/kopyaladığı temalara güvenip kendinden emin bir şekilde "ben biliyorum" havasında ansiklopedik bilgi yazan (ki sorulan soruyla alakası olmuyor) kişileri temsil ediyor videoda.
Binali: Klasik "adres bilmese de tarif eden, hatta adresi düzeltmeye çalışan (şimdi orada öyle isimde bir market hatırlamıyorum ama sanırım şöyle şöyle bir isimde market var) Türk'ü" temsil ediyor bence.
Sonuç: İkisi de sadece danışmanlarından aldığı bilgileri "kendi üsluplarına göre" söylüyor. Koyun oraya Facebook, Google yazılımcılarını falan döktürsün. :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir yerde haklı adam. Kullanacaksın fazla karıştırırsan deepweb'e kadar yolu var :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Utanç vericidir. Kimse tutup demesin ki adamın ilgi alanı değil, danışmanından oradan buradan duymuş diye. Konu hakkında bilgin yoksa bile birkaç cümle kurabilmeli insan. Bilgisayar kullanmayı bile bilmeyen insanların yüksek makamlarda olması rezilliktir.
iyi.