lostyazilim

İlk 3 gün arap baharı, sonrası saman balyasının üzerine düşen kıvılcım

3 Mesajlar 681 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

brba brba Buraya Reklam Alınır Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Turkiye Yatirim
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 17 / 47
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba,

Forum sitem açılışının ilk 2 gününde *** ve wmaracı dışında aklınıza gelebilecek tüm webmaster forum sitelerinin önüne geçti. Hatta ben mi yanılıyorum deyip çok bilindik bir webmaster forumundaki bir başlıkla aynı isimde başlık açtım. Bir kaç dakikada index ve ilgili sitenin önündeydik. Bu arada Google kişisel sıralamayla kullanmıyorum ortada herhangi bir yanılgı yok. Ama daha sonra yani 3. günün şafağında konu indexlerinin yavaş yavaş silindiğini farkettim. Artık 1-2-3. sıralarda olan konularımı aynı şekilde aratınca 2. sayfada kategori indexiyle ulaşabildiğimi gördüm.

Başlarda Google kendi index atıyordu ama başarılı sonuçlardan sonra yani açılışın ertesi günü Google adresinizi ekleyin kısmını kullanmaya başladım. Tahminen 15-20 kullanım sonunda "birkaç gün sonra tekrar deneyin" hatası aldım. Sizce de sorun bundan mı kaynaklanıyor?

wmaraci
reklam

Extazylinks Extazylinks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 39 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam index lerin iyi olduğunu belirtmek için Arap Baharı kullanmışsınız ama Arap Baharı kötü birşeydi :D

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
henüz yeni açılan bir sitenin ilk sırada olması zor ;) ilk başlarda ilk sıralarda görünür sonra iyice düşüşe geçer :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al