mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sadece Türkiye için diyerek ingilizce isim kullanmışsın, bunu neden yaptığını konuda açıklamışsın tamam ama çelişkili olmuş, sadece türkiye için olan projenin ingilizce isimli olması.
Bir diğer taraftan da yalnızca tema ilan/al-sat gibi bir sistem yazmakla olmaz, kaldı ki themeforest oldukça gelişmiş bir sistem, o seviyede birşey yazılmalı o yapıda bir iş yapılacaksa. Ama bu da yeterli değil çünkü;
Themeforest'ta hiç satış yaptınızmı bilmiyorum ama eğer yaptıysanız biliyorsunuzdur, gönderilen temaların onay süreçlerini, krtierlerini ve ne şekilde kabul edildiklerini. Bunun sebebi, temayı satın alan kişinin kolayca anlayıp düzenleyebilmesi, bu sayyede kitlelere hitabedebilmeye başladı themeforest.
Şimdi böyöe düşündüğümüzde, her ihtiyaca uygun çeşitli temalar, bu şekilde sitenizde yer alacak, birileri yapıp satışa sunsada, siz onları o kriterlere göre değerlendirip onaylıyacaksınız, ödeme/iade yönetimi ve muhasebe, komisyon hesapları, satılan temaların legalitesi/başka yerde yayınlanması skontrolü, gerektiğinde yasal süreç ile ilgili dökümanları arşivleyecek veritabanı yönetimi (site harici, al/sat işlemlerin logları, tema legalitesi ile sanal sözleşmeler vs.)
Öte yandan reklam tanıtım için ciddi ve sürekli bütçe gerekecek, kaldı ki themeforest veya codecanyon üzerindeki tek bir uygulamanın bile reklamları dolaşıyor sürekli. (Themeforest yada codecanyon'un kendi reklamı değil dikkat edin lütfen, satışta olan bir script veya tema'nın kendisine ait spesifik reklamı.)
Tüm bunlar halloldu diyleim. Bir kişi temayı satın aldı, sağda solda paylaştı, ardından başka satıl gelmiyecek, siz kazanamayacaksınız, sitenizde satış yapan kullanıcı ilanları iptal edecek vs. vs.
Beni yanlış anlamayın doğabilecek sıkıntıları ele aldım, bunların altından kalkabilecek durumdaysanız, umarım herşey istediğiniz gibi gider ve başarılı olursunuz.
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Başarılar dilerim, güzel proje.
Ayrıca şunu da söylemeliyim, uzun dönemde daha çok ilgi görmeye başlayacaktır. Zaten hali hazırda bir pazara girmek istiyorsunuz ve Türkçe destek bu pazardaki yerli kullanıcı için oldukça büyük bir katma değer olur.
O nedenle yakın vadede sıkıntınızı düşünüyorsanız bunu hemen göz ardı etmenizi öneririm. Ama 1 yıl ayakta kalırsanız zaten bu alanda bir marka sunuyor olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektronik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gökküşağı tema güzel.
Ancak yazı puntoları çok küçük
Mobilde Genel, güncel vs menüleri görünmüyor.
Footerı demo içerikle doldursan daha güzel olur. Deneme1, denem2 yenrine
Siler elle kaydırılsa daha güzel olur.
yorum yazarken captcha olsa iyi olur
TekilCPM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam öncelikle bende tebrik etmek istiyorum. Alan adınızı beğendim :) Ancak icon için aynı şeyi söyleyemicem. Temanızda iyi gibi ancak ilk girişte gerçekten yavaş açıldı sonraki f5lerde iyidi. Sebebi bence şudur ki 200x330 olan bir dive 4000x2400 gibi bir resmi koymuşsunuz. Başarılı olacağınıza inanıyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Gökkuşağı temasını biraz inceledim açar açmaz gözüme çarpan ilk şey yazı fontu. Font pek hoşuma gitmedi yabancı temalarda çok güzel fontlar kullanıyorlar bence daha güzel bir font kullanabilirsin
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Tasarım Hoş Değil . ThemeForest'ta Bu Görünümden Çıkmak İçin Logo Tarzında Bİr Sistem Getirdi . Üstüne Gelindiğinde Önizleme resmi Görünüyor . Themeforest Tasarımsal Olarak Çok Daha İyi .
Şunu Unutmayın Bir Girişim Yaparken ;
- Daha Önce Yapılmamış Birşey
- Mevcut Yapılmış Şeyin Daha İyisi
Bu 2 Özellikten Biri Olmazsa Girişim Tutmayacaktır .
Yani Ya Bu Konuya Girişen İlk Siz Olacaktınız Ki Değilsiniz . Ya da ThemeForest'tan Daha İyisini , Tema ve Tasarım Üreticiler İçin Daha Karlısını Yapmalısınız .
Bunlar Bir Kenara , Birde Bu Konuya Üreticiler Gözünden Bakmalısınız . Şahsen Bir WP Tema Üretcisi Olsanız Bu Sistemi Kullanır Mısınız ThemeForest Varken ? Bunu Kendi Girişiminiz Olmadığını Düşünerek Objektif Bir Şekilde Yanıtlamalısınız .
Şayet Bunda da Sizce Sistem Kullanıbilirse , Artık Müşteri Bulmaya Başlamalısınız . Türkiyede Tema Yapanları Arayın . Sisteminizi , Kazançları vs Anlatın . Umarım Çok Daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)