-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dmoz editörü olupta bu yazımı okuyorsa cevap vermesini rica ediyorum 3 aylık siteler ve değerleri benden düşük aynı kategoride olan sitelerin dmoz kaydı vardı neden ben aylardır başvuru yapmama rağmen bir türlü olumlu yada olumsuz cevap gelmiyor anlamış değilim.
Artık bu dmoz editörleri hakkındaki para karşılığı kayıt yapma mevzusuna bende inanır oldum artık
1 kişi bu mesajı beğendi.
Asutay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
3 Aylık o siteler hangi siteler pm at bakalım inceleyelim neleri var neleri yok.
+ Bu durumu adaletsizlik olarak düşünüyorsan suistimal bildirimi yapabilirsin.
Ben editörlüğüm boyunca 1 tl almadım kimseden almamda.
BANA MESAJ ATMAYIN
BANA MESAJ ATMAYIN
BANA MESAJ ATMAYIN
2 kişi bu mesajı beğendi.
Asutay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar işin suyu çıktı saçma sapan pm atanlar var.
Kimseye yardımcı olmuyorum.Kimseye kayıt yapmıyorum.Adam akıllı site yapın kaliteli iş çıkarın gelin ekleyelim.
Ben sadece size yol gösteririm.Backlink teklif eden var. Banner reklamını eklerim diyen var. Ben para içn bu işi yapsam sizden alacaklarım bunlar olmaz.
KAYIT YAPMIYORUM.Kİ BENIM KATEGORİM HİÇ BİR SİTEYE UYGUN DEĞİL BURADA.
KİMSE MESAJ ATMASIN
LÜTFEN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN
5 kişi bu mesajı beğendi.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Arkadaşlar, Asutay blogunda başvuru yönergelerini yazmış. Başvuru için de dileyene yardımcı olacağını söylemiş. Bu başvuru, editörlüğü kullanarak ücretli/karşılıklı site ekleme işi değil. Torpil değil. DMOZ danışmanlığı. Biraz iyilikten anlamak, biraz duyarlı olmak gerekiyor. Böyle, her iyiliğe suistimal ölçüsünde saldırırsanız iyilik yapanı soğutmuş olursunuz. İnsanların bir şey paylaşmak içinden gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şu batıl inançları terkedin artık yaw!
Tikel önermelerden çıkarım yapılmaz.
Birkaç fırsatçı para karşılığı iş yapmış olabilir. Ama hiç kimse bu durumu sürekli devam ettiremez. Eninde sonunda yakayı ele verir. O eklenen siteler de tek tek incelenir. Bunun için Türkçe sitelerin kategorilerinde eksik olan editör görevlerini doldurmak gerekir. Siz de pekala başvurabilirsiniz.
Bir konu açarken de net olun. Hangi siteniz, hangi kategoride reddedilmiş veya henüz eklenmemiş, bunları yazarsanız bakılır.