İş Alımı AÇIKTIR
*** Konum : http://www.***.net/is-arayanlar/1546174-uygun-fiyatlara-html-css-wordpress-duzenlemeleri-yapilir.html
Referanslar:
Yapılan İşlem; PHP script düzenlemesi - yeni özellik eklenmesi
Adamın dibi ya çok memnun kaldım yaptığı işten,ne kadar tecrübeliyse o kadar yapıyor ve ücretide o yönde.Bazı arkadaşlar gibi "herşeyi yapabilirim " diyip projeyi yarım bırakmıyor.Arkadaşla gözünüz kapalı çalışabilirsiniz
Yapılan İşlem; WooCommerce düzenlemesi
Wordpress eklenti düzenlemesiyle ilgili iş verildi. sorunsuz bir şekilde teslim etti. akşam akşam büyük bir dertten kurtardı beni. arkadaşla gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Yapılan İşlem; Opencart WP Köprü işlemi
Opencart WP Köprü işlemi yaptırıldı . anlayışlı iş bitiren bir arkadaş.
Yapılan işlem; wordpress özel alan eklenmesi
Arkadaşla php/css editleme çalışması yaptık sağ olsun çok kısa sürede ve istediğim gibi yaptı.
Yapılan işlem; wordpress özel alan eklenmesi
Arkadaşa iş verildi çok kısa sürede tamda istediğim gibi halletti eline koluna sağlık işinde gayet tecrübeli birisi.
Yapılan işlem; php sisteme sanal pos entegrasyonu
Fiyatı sordum, ücreti sen belirle anlayışla başladığımız alış veriş toplamda 1 gün sürdü ve iş tam istediğim gibi teslim edildi her iki taraf memnun kaldı. Bu zamanda, hem verdiği sözü tutan hem de işi zamanında teslim eden naz nuz yapmayan kişileri bulmak oldukça çok zor. İşini o kadar iyi yaptı ki burada sayfalar dolusu bir övgü yazabilirim.
Teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum arkadaşa...
Teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum arkadaşa...