-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu neyin resmi, anlamadım. Bence kul hakkı filan değil. Mesela Photoshop. Millet cracklemiş. Yapımcı bu konuda dava v.s. açmadıysa sorun yoktur. Dava açsa herkes nette. Hemen bulurlar bunların dağıtım yerlerini. Yani yapımcı bir şey demedikten sonra sıkıntı yok. Sen ise parayla alman mantıksız. Millet netten dağıtmış. İndirir kurarım. Neden boşuna para verim ki? Emek var; ama cracklense dahi ses çıkaran yok. Win7 de cracklendi, ne oldu? Microsoft istese anasını ağlatır teknolojinin. Hem ateist olman bizi ilgilendirmez. Konuya bu cümleyle başlaman yanlış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Zaten inanmıyorsun. Sen uğraşma bu işlerle boşver.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
O zaman ülkece günahkar oluruz ?
Hangimiz crack kullanmadık, hangimiz sahte windows kullanmadı ? Biri bana açıklasın.
Ayrıca "100 Bin $" bir programa vermek çok büyük israf bence.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazılımın adını söyler misin, belki bir alternatifini önerebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sattığımız kıytırık temalar wareze düşmesin diye bir ton önlem alan, wareze düşünce de demediğimizi bırakmayan insanlarız. Adamlar devasa program yazmış sen bunun crackli halini kullanıyorsan bu tamamen kul hakkıdır. Hangimiz crackli kullanmadık mevzusu işin ayrı bir boyutu. Şimdi Çağdaş bir oyuna para verip aldı ben aynı oyunu crackli kullandım sadece yapımcısının değil Çağdaş'ın da hakkına giriyorum. Bu yüzden şöyle olursa helal, böyle olursa haram, isteseler kullandırtmazlardı gibi şeyler söyleyerek kıvırmaya gerek yok.
8 kişi bu mesajı beğendi.