-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Siyo uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Adwords'un seo üzerine %100 etkisi vardır.Ancak klişeleşmiş şekilde kampanya oluşturanlarda etkisi %1'dir.Bu benim kanaatimdir.Nedenlerini açıklamak uzun
1 kişi bu mesajı beğendi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
site olarak saglar mı test etmedim ancak mobl uygulama olarak kesinlikle sağlar !
Buna dayanarak muhtemelen siteye de saglayacaktır çünkü google için etkileşim önemli ne kadar fazla kişi girerse siteye google yolu ile o kadar verimli olur seo açısından
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Nacizane olarak benim gorusum
1 tane dahi olsa hit sağladığı için SEO'ya katkı sağlar diyorum.
- eger oturum suresi ve hareketliligi site ortalamamizin ustunde ise.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret Rehberi İşletmeni
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer sitenize giren kullanıcıyı sitenizde tutabilir ve hemen çıkma oranını düşürürseniz elbette sağlar. Bunun Google'ın kazandığı parayla alakası yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Biz iki aydır Tam eşleme de reklam veriyoruz. Katkısı hiç yok gibi. Ama Kaliteli Sitelerde Adwors Görüntülü reklamlar fayda sağlıyor.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
2 yılı aşkın süredir Adwords çalışması yapıyorum, neredeyse 1 yıldır aynı sitede reklam çalışması yapıyorum ama bu sözkonusu sitenin google arama motorlarında yükselmesi gibi bir durum yaşanmadı. Alexa vs. etki eder ama SEO dediğimiz kulvar çok farklı bir alan. Bu yüzden sağlamadığını gördüm ve buna eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO Genius
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
en doğru tespiti yapayım da herkes faydalansın.
Organik yollardan gelmeyen tüm ziyaretçiler eğer organik trafikten gelen ziyaretçilerden daha fazla sitede zaman geçiriyorsa bu otomatik olarak arama motorunun gözünde siteniz için iyi bir hamledir. Adwords reklam, display reklam ve referans sitelerden sitenize ziyaretçi geliyor ve hemen çıkma oranınızı arttırıyorsa bu da arama motorunun gözünde siteniz için kötü hamledir. Sonuç itibari ile google adwords sitenize zarar da verebilir yarar da sağlayabilir. Kısaca adwords'ün seo ile uzaktan yakından alakası yoktur çünkü adwords organik değil paid olarak geçer.
Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Daha öncede bu konuya yorum atmıştım. Sonuna kadar da tekrardan okudum deneyimlerim neticesin de google cpa ile gelen hit seo'ya etki ettirmiyor. Bu noktada adwords aylık yüksek reklam maliyetlerini ödeyen herkes hızlıca yükseltme mantalitesi oluşur.
Cpa ile gelen hit alexa da tam etki gösteriyor ama o kesin sürekli olarak gözlemliyorum çok hızlı bir yükseliş görünüyor.
Ayrıca facebook hit bile çok etki etmiyor google da o kadar reklam verilmesine rağmen.
Asıl baz aldığı ölçüt organic sourch olarak gelen ziyaretçiler.