-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Geçen gün Miller denen kişi bi' paypal alışverişinde bulunduk fakat para epey bir süre gelmeyince profilini inceledim ki forumdan uzaklaştırılmış ve engellenmeden öncede bir çok kişiyi dolandırıp öyle gitmiş bu haysiyet yoksunu insan.
Bir çok kişiyi dolandırdığına dair delillerde var. İnsanları böylesine dolandırıyorlar ve bunun karşılığı olarak sadece forumdan engel yiyorlar. Bu durum insanın gücüne gidiyor.
Şimdi ben bu şahısı savcılığa şikayet etmek istiyorum. Forum yönetiminden şahısa ait bilgileri nasıl alabiliriz? Ve Waracı'na kayıt olunurken verilen TC numarasının sahte olma ihtimali var mıdır yoksa Wmaracı, kayıt olunurken TC numaralarını teyit ediyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
tc numarasımı veriyorduk ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wm aracı kayıt olurken Tc kimlik numaralarını almıyor diye biliyorum. Bence, bunun olması lazım.
İnsanları kandıran ve haksızlığa uğratan insanlar için bu sistem gelmeli bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%97)
siz istesenizde forum size herhangi bir bilgi vermez veremez verirsede bu bir suçtur. Anca siz savcılığa dilekçe verip daha sonra onlar forum ile irtibata geçip bilgilerini alabilir. Suç duyurusunda bulunmanız gerekli yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Foruma kayıt olurken herhangi bir kimlik bilgisi istememektedir. Fakat şüphelendikleri zaman kimlik göndermenizi talep edebiliyorlar. Ayrıca böyle durumlarda WMARACI Yönetimi ancak savcılık kanalıyla böyle bilgileri paylaşır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
İlk olarak geçmiş olsun. Forum yönetiminin bu şekilde bilgi vereceğini sanmıyorum. Siz olayı savcılığa intikal ettirirseniz bilişim suçları tarafından hem paypal hemde wmaraci üzerinden kişinin bilgileri alınır.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Savcılık kararı ile ancak **************nın bilgilerini verirler hocam.