-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Herkes düşüncelerini yazmış - çizmiş.
Bende o zaman diyorum ki;
" Bu zamanda müslümanlık işine geldiği gibi. Şuan durumu görüyoruz, her aklı başında insan bunu rahatlıkla anlar. Kaldı ki; bilişim işi bunların en basiti ve en " günahsızı ". Adamlar neler götüyor, neler yapıyor - sonra " Şeytana uydum." deyip sıyrılıyor aklınca."
Eee hani şeytana tapanlar , ateistlerdi ?
:)
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bence burada olmayan birini yargılıyorsunuz. Suçlu bulursanız kime şikayet edeceksiniz, inanmadığınız ALLAH'a mı ? Günahkara taş atan kendisi de günahsız olmalı. Sen mükemmel biri misin de başkalarının hatalarını yargılıyorsun ?
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Şimdi güzel bir noktaya değindin. Savcının görevi insanları yargı önüne çıkarmaktır. Sen savcı değilsen kendi fikirlerine göre başkalarını yargılamaya kalkma. Adam öldürürsem mahkemeye hesap veririm, sana hesap vermem. Kendisi inanmayan birinin şöyle bir eylem günah mı diye konu açması normal mi sence ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Kardeşim inanmazsan inanma, ama neden elalemin günahını sevabını merak ediyorsun. Sen inançsızlıkta mutluluğu bulmuşsun, başkası inanmakta. Ben de inanıyorum ve mutluyum. Bazen hatalar yapıyorum, ve bir daha yapmamayı ümit ediyorum. İnsan günah işledi diye inanmayı bırakacak değil ya ? Bir soruyu yanlış yaptım diye diğer soruları yapmayayım demiyorum. İnsan inandığı şeyler uğruna mücadele etmeli. 99 kişiyi öldürüp daha sonra da hakiki tövbe eden bir kişinin kurtuluşa erdiği söylenir. Umudunu kaybetmemeli insan, kendini ıslah etmeye, hatalarını düzeltmeye çalışmalı. Bunun tam tersine günah işliyorum diye dinini, inançlarını terk etmeye kalkmak doğru değildir. Bu söylediklerimden de ancak öğüt almak isteyen istifade eder. Sana başka sözüm yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
atestim diyorsun ama kul hakkını lafı nerden çıktı senin yaptığın resmen çakalık adamın dini ile başka olayları ne karıştırıyorsun her olayı müslümanlığa çekmek üzerinize yok yazık ya bunu hiristiyan yapsa översiniz ama müslüman yaptımı olay olur....ayrıca sen çok mu düzgünsün önce kendine bak bence